Espressoare

aparate cafea in custodie comodat

Jura Giga Professional Smart Connect

inchiriere espressor cafea

Jura redefineste placerea savurarii cafelei prin tehnologie si inovatie.Cu puterea combinata a doua rasnite , doua sisteme de incazire, doua sisteme de fluide, combinate cu o utilizare usoara si o calitate superioara se plaseaza pe prima pozitie in gama de aparate cafea in custodie comodat pentru birou.

Este proiectat sa multumeasca utilizatorii prin nenumaratele tipuri de cafele pe care le produce, intre 80 si 250  pe zi.

Giga Professional va ofera o gama diversificata de peste 20 de bauturi pe baza de cafea boabe, de la un espresso savuros pana la un cappuccino cremos, sau ristretto, espresso macchiato, caf├ę cr├Ęme ╚Öi latte macchiato fiecare bautura poate fi programata si customizata individual pe gustul tau sau al invtatilor tai.

Conceptul ingenios, intuitiv si simplu de control, include un buton de rotatie montat cu rulmenti, un afisaj color TFT, cat si un sistem de conectare la tableta sau la telefonul tau mobil, pentru o viteza si o eficienta maxima.

Tehnologie

rasnite cafea boabe

Doua rasnite ceramice incorporate, deci se pot folosi 2 sortimente de cafea simultan.
Sunt controlate de motoare electronice, genereaza o macinare rapida, precisa si foarte duraibile.
Ca o caracteristica ingenioasa, admisia de aer in duza dubla
este reglata electonic de un motor, pas cu pas.

Curatarea / Igiena 

Pe langa faptul ca este usor de operat si programat, curatare aparat cafea
espressorul este proiectat pentru a fi foarte usor de intretinut. Cilclu automat de curatare a sistemului de cafea si lapte. Programele integrate de clatire, curatare si indepartare a murdaria, reduc efortul la minim si garanteaza igiena certificata de TUV .

Personalizabil

espressor cu aplicatie

Cu o gama larga de accesorii, incluzand un  racitor de lapte,
set de func╚Ťii pentru eliminarea cafelei, interfata pentru sistemele contabile,precum o aplicatie care poate fi instalata pe tabeta sau telefon,pentru a personaliza fiecare timp de bautura pe gustul tau ,este posibila crearea unei solutii complete in ceea ce priveste prtea de aparate cafea in custodie comodat.

Philips-Saeco GranBaristo Avanti

Espressor cafea Saeco

Este un espressor din gama de aparate cafea in custodie comodat pentru birou care ofera  16 bauturi pe baza de cafea preparate pur ╚Öi simplu din tableta. Puteti crea mai mult de 6.000 de combina╚Ťii de cafea diferite cu aparate cafea in custodie comodat Saeco GranBaristo Avanti.

Ideal pentru un consum zilnic intre 20 si 80  pe zi.

Varietate de bauturi speciale si delicioase, de la espresso la cafea clasica. De la un cappuccino cremos pana la o cafea obisnuita, savurati o gama aparte datorit─â camerei grupului VariPresso de la Saeco.
Acesta va ajusta automat presiunea de preparare de la 3 la 15 bar, adaptându-se pentru multe tipuri de extractie a cafelei.

Creati si preparati cafeaua preferata prin intermediul tabletei.espressor cu aplicatie

Cafeaua perfecta, espresso sau cappuccino sunt acum la indemana. Alegeti din cele 16 optiuni si personalizati-va cafeaua setand puterea, lungimea, temperatura ╚Öi gustul. Panoul de set─âri intuitiv din aplica╚Ťia Saeco Avanti r─âspunde instantaneu nevoilor ╚Öi astept─ârilor dvs. Salvati-va creatiile preferate de cafea pentru a va putea prepara cafeaua ori de cate ori doriti, pur si simplu atingand i Pad sau tableta!

 

Perfectiune si igienaclean

Datorita carafei de lapte cu autoclearring. Bucurati-va de specialitatile dvs. cu lapte, complet automatizate cu noua caraf─â de lapte brevetata. Cu o tehnologie cu doua camere, va veti bucura mereu de bauturi deosebite pe baza de cafea, cu o spuma densa de lapte de lunga durata, la o temperatur─â ideala dintr-un flux constant de lapte fara stropi.

Cafeaua perfecta, datorita boilerului thermo-speedthermo speed

Bucurati-va de o cafea perfect calda si profesionala, fara a astepta, datorită noului boler puternic, cu tehnologia Saeco Thermo-Speed. Tehnologia termotermica va incalzi circuitul de cafea atunci cand aparatul este pornit si va preveni pierderea de caldura, asigurând o cafea perfecta calda de la prima ceasca.

CofeXpert.ro aparate cafea cu aplicatie
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!


TESTEAZA GRATUIT