Category Archives: blog

espressor cafea birou

Espressor cafea birou – cum facem alegerea corecta?

Pentru a face alegerea corecta in ceea ce priveste selectia unui espressor cafea birou; este indicat sa aveti in vedere mai multe chestiuni importante, pe care le vom descoperi in randurile de mai jos. Despre aceste aparate de cafea; putem spune ca au devenit o necesitate pentru orice tip de companie, idniferent de numarul de angajati. In ceea ce priveste alegerea corecta, este foarte important sa va informati pentru a gasi solutia optima. Tinand cont de detaliile de mai jos, veti gasi cu siguranta cel mai bun espressor cafea birou; pe care il veti utiliza in conditii corespunzatoare pentru o perioada indelungata de timp.

Testeaza Gratuit

 • Functionare si estetica – Pentru a alege un espressor cafea birou potrivit; este indicat sa aveti in vedere functionarea si estetica acestuia. In acest sens, este foarte important sa va asigurati de faptul ca acest espressor va ofera ocazia de a beneficia mereu de o cafea savuroasa. Functionarea trebuie sa fie una simpla, pentru ca utilizatorii sa nu intampine dificultati. Design-ul espressorului, trebuie sa fie unul modern; petru a se incadra din punct de vedere al esteticii in cadrul spatiului in care este montat.
 • Curatare si intretinere facila – Pe de alta parte, pentru a va asigura de faptul ca veti gasi un espressor cafea birou ideal; este indicat sa va informati si asupra intretinerii acestuia. Curatarea si intretinerea va trebui sa fie mereu una simpla pentru a nu intampina dificultati in acest sens. Pe de alta parte, in cazul in care veti opta pentru espressoarele de cafea in custodie sau comodat; veti lasa acest lucru in grija acelei companii.
 • Ingredientele folosite de un espressor cafea birou – Este indicat sa va asigurati de faptul ca un espressor cafea birou va folosi mereu ingrediente naturale; pentru a va bucura mereu de o cafea delicioasa si naturala. In aceste conditii este indicat sa va asigurati de faptul ca este utilizata cafeaua boabe si laptele natural pentru prepararea cafelei. Trebuie sa evitati espressoarele ce propun o cafea nesanatoasa, cu aditivi, potentiatori de aroma sau compusi chimici, precum capsulele.
 • Varietatea de cafele si derivate – Totoda, pentru a selecta cel mai potrivit expresor cafea birou este indicat sa aveti in vedere si varietatea de cafele si derivate propuse. In aceste conditii, veti avea ocazia de a consuma;cafea, cafea cu lapte, espresso, sau latte machiato, prin simpla apasare a unui buton.

Testeaza Gratuit

Avand in vedere aceste caracteristici referitoare la alegerea unui espressor cafea birou; veti lua cu siguranta decizia optima in acest sens. Totul este foarte simplu, insa va trebui sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie specializata in acest domeniu ce va poate oferi spre inchiriere sau in regim comodat aceste espressoare de cafea la birou. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera utilizarea espressoarelor de cafea la birou si veti fi incantati de beneficiile oferite. In acest sens, veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de o cafea proaspata si delicioasa; preparata intr-un timp foarte scurt, ceea ce inseamna ca eficienta este una optima.

CofeXpert.ro 
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!


expresor cafea birou

Expresor cafea birou – cum facem alegerea corecta?

Category : blog

Pentru a face alegerea corecta in ceea ce priveste selectia unui expresor cafea birou, este indicat sa aveti in vedere mai multe chestiuni importante, pe care le vom descoperi in randurile de mai jos. Despre aceste aparate de cafea; putem spune ca au devenit o necesitate pentru orice tip de companie, idniferent de numarul de angajati. In ceea ce priveste alegerea corecta, este foarte important sa va informati pentru a gasi solutia optima. Tinand cont de detaliile de mai jos, veti gasi cu siguranta cel mai bun expresor cafea birou; pe care il veti utiliza in conditii corespunzatoare pentru o perioada indelungata de timp.

Testeaza Gratuit

 • Functionare si estetica – Pentru a alege un expresor cafea birou potrivit; este indicat sa aveti in vedere functionarea si estetica acestuia. In acest sens, este foarte important sa va asigurati de faptul ca acest expresor va ofera ocazia de a beneficia mereu de o cafea savuroasa. Functionarea trebuie sa fie una simpla, pentru ca utilizatorii sa nu intampine dificultati. Design-ul expresorului, trebuie sa fie unul modern, petru a se incadra din punct de vedere al esteticii in cadrul spatiului in care este montat.
 • Curatare si intretinere facila – Pe de alta parte, pentru a va asigura de faptul ca veti gasi un expresor cafea birou ideal, este indicat sa va informati si asupra intretinerii acestuia. Curatarea si intretinerea va trebui sa fie mereu una simpla pentru a nu intampina dificultati in acest sens. Pe de alta parte, in cazul in care veti opta pentru expresoarele de cafea in custodie sau comodat; veti lasa acest lucru in grija acelei companii.
 • Ingredientele folosite de un expresor cafea birou – Este indicat sa va asigurati de faptul ca un expresor cafea birou va folosi mereu ingrediente naturale, pentru a va bucura mereu de o cafea delicioasa si naturala. In aceste conditii este indicat sa va asigurati de faptul ca este utilizata cafeaua boabe si laptele natural pentru prepararea cafelei. Trebuie sa evitati expresoarele ce propun o cafea nesanatoasa, cu aditivi, potentiatori de aroma sau compusi chimici, precum capsulele.
 • Varietatea de cafele si derivate – Totoda, pentru a selecta cel mai potrivit expresor cafea birou este indicat sa aveti in vedere si varietatea de cafele si derivate propuse. In aceste conditii, veti avea ocazia de a consuma, cafea; cafea cu lapte, espresso, sau latte machiato, prin simpla apasare a unui buton.

Testeaza Gratuit

Avand in vedere aceste caracteristici referitoare la alegerea unui expresor cafea birou, veti lua cu siguranta decizia optima in acest sens. Totul este foarte simplu, insa va trebui sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie specializata in acest domeniu ce va poate oferi spre inchiriere sau in regim comodat aceste expresoare de cafea la birou. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera utilizarea expresoarelor de cafea la birou si veti fi incantati de beneficiile oferite. In acest sens, veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de o cafea proaspata si delicioasa, preparata intr-un timp foarte scurt, ceea ce inseamna ca eficienta este una optima.


espressor cafea boabe

Beneficiile utilizarii unui espressor cafea boabe

Odata ce veti lua in calcul utilizarea unui espressor cafea boabe veti avea la dispozitie beneficii multiple si veti descoperi informatii complete in acest sens, in randurile urmatoare. Incepem prin a va spune ca boabele de cafea sunt bogate in vitamine; substante minerale si grasimi naturale, ceea ce este foarte important pentru o stare optima de sanatate. Pe de alta parte, despre boabele de cafea; putem spune ca au in componenta cafeina, polifenoli, acizi hidroxilici, flavonoizi si antocianine. Acesti compusi au mereu efecte antioxidante si vor reduce intr-un mod semnificativ deteriorarea celulelor. Despre boabele de cafea, mai putem spune ca propune benefiii multiple, odata ce este consumata intr-un mod moderat. Printre aceste beneficii ale utilizarii unui espressor cafea boabe putem aminti:

Testeaza Gratuit

 • Va fi prevenit diabetul zaharat de tip 2. Acest lucru a fost evidentiat, dupa desfasurarea unor studii in acest domeniu, ceea ce inseamna ca bautorii de cafea au un risc de pana la 50 % mai mic de a se imbolnavi de diabet zaharat de tip 2. Totodata, despre consumul de cafea, putem spune ca poate preveni aparitia unor boli, printre care putem aminti Alzheimer, Parkinson, dementa senila, ciroza hepatica, cancer de colon, cancer oral, pietre la rinichi, cancer faringian, sau cancer de esofag.
 • In alta ordine de idei, despre consumul de cafea, putem spune ca va imbunatati mereu starea de spirit si performantele cognitive. Studiile efectuate de oamenii de stiinta au demonstrat numeroase beneficii ale cafelei asupra bunei functionari a creierului. In acest sen, cafeaua va imbunatati memoria si gandirea logica, dar si capacitatea de concentrare.
 • Consumul de cafea boabe, poate scadea de asemenea riscul afectiunilor cardiovasculare. In acest sens, consumul zilnic de cafea va reduce considerabil riscul afectiunilor cardiovasculare, in special in cazul femeilor.
 • Utilizarea unui espressor cafea boabe poate facilita calmarea durerilor de cap; deoarece cafeaua are proprietati analgezice directe, si va spori eficient absorbtia de calmante. Acesta este de fapt si motivul pentru care multe medicamente pentru durerile de cap includ cafeina.
 • Cafeaua aduce in organism un nivel optim de antioxidanti, cei despre care putem spune ca vor sprijini sistemul imunitar si vor ajuta organismul sa scape de actiunea nociva a radicalilor liberi.
 • Cafeaua previne aparitia cariilor dentare, ceea ce inseamna ca ajuta la prevenirea degradarii dentare.

Testeaza Gratuit

Tinand cont de toate aceste beneficii oferite de utilizarea unui espressor cafea boabe, vedem ca este indicata folosirea unui produs de acest tip. In cazul in care veti face acest lucru; atunci starea dumneavoastra de sanatate se va imbunatati considerabil, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Exista multe posibilitati prin care puteti intra in posesia unui espressor cafea boabe,;existand si modalitatea de a opta pentru varianta de custodie / comodat. Aceasta varianta este ideala in cazul in care veti dori sa aveti la dispozitie un espressor cafea boabe in cadrul unor spatii comerciale si de birouri. Asadar, cafeaua boabe, ofera numai beneficii in ceea ce priveste consumul si nu va crea dependenta; asa cum am fost obisnuiti sa credem pana acum.

CofeXpert.ro 
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!


espresor cafea saeco

Ce ofera un espresor cafea Saeco?

Category : blog

Espresor cafea Saeco – In randurile ce urmeaza, veti avea ocazia de a descoperi informatii complete despre un espresor cafea Saeco, si care sunt motivele pentru care ar trebui sa optati pentru utilizarea unui produs de acest tip. In cazul in care veti alege un espresor cafea saeco veti dispune in perioada urmatoare de o modalitate ideala prin care va puteti bucura de o varietate fara egal de bauturi adecvate pentru orice ocazie. Un espresor de acest tip, va ofera ocazia de a consuma mereu un espresso; cafea cu lapte, cafea simpla, sau orice alta bautura pe baza de cafea si nu numai. Despre acest produs putem spune ca este unui automat; ceea ce inseamna ca va ofera preparatul perfect, fara alte complicatii sau intarzieri.

Un espresor cafea Saeco ofera o abundenta de optiuni pline de savoare in ceea ce priveste cafeaua pe care urmeaza sa o consumati. In acest sens, aveti la dispozitie posibilitatea de a personaliza si memora cu usurinta concentratia cafelei, intensitatea si temperatura acesteia. Cu siguranta veti aprecia aroma si gustul cafelei oferite de catre acest espresor. Acest aparat va ofera de asemenea ocazia de a va bucura de o performanta de durata pe perioada utilizarii; iar operarea va fi una silentioasa, fara deteriorari. Rezistenta si durabilitatea unui espresor de acest tip nu va lasa niciodata de dorit; ceea ce inseamna ca il veti utiliza mereu in conditii optime pentru o perioada indelungata de timp.

Testeaza Gratuit

In alta ordine de idei, despre un espresor cafea Saeco putem spune ca este dotat cu tehnologii de ultima generatie prin care veti avea ocazia de a va bucura imediat de o cafea ideala din toate punctele de vedere. Pe de alt aparte, un espresor de acest tip propune si un aspect foarte placut in ceea ce priveste finisajul, ceea ce nu poate decat sa va bucure. Un espresor de acest tip se va integra perfect in cadrul unor spatii in stil clasic sau modern. Veti dispune in acest sens, de o viziune eleganta si de un design pur. Odata cu montarea unui espresor de acest tip in spatiile comerciale sau de birouri; veti avea ocazia de a oferi angajatilor posibilitatea de a se bucura mereu de o cafea delicioasa si aromata.

Utilizarea unui espresor cafea Saeco este foarte simpla si nu veti intampina dificultati in acest sens. Pe de alta parte, puteti primi servicii de mentenanta a acestor aparate in cazul in care veti opta pentru colaborarea cu o companie ce ofera aceste produse in custodie sau comodat. Asadar, totul este foarte simplu in ceea ce priveste selectia si utilizarea unui espresor cafea saeco; ceea ce inseamna ca poate fi folosit mereu in conditii optime, oferind fiecarei persoane cafeaua dorita.

Beneficiile si avantajele oferite de catre acest produs sunt multiple si veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii. Optand pentru espresoarele de acest tip in comodat, veti avea ocazia de a beneficia de un pret avantajos referitor la utilizarea lor. Cu siguranta un espresor cafea saeco are foarte multe de oferit persoanelor ce il vor utiliza; deoarece propune mereu obtinerea unei cafele delicioase intr-un timp scurt.

CofeXpert.ro 
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!


expresor cafea in custodie comodat

De ce sa alegeti un expresor cafea in custodie / comodat?

Un expresor cafea in custodie / comodat ofera multe beneficii si avantaje, pentru care ar trebui sa luati in calcul montarea unor produse de acest tip. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca un expresor de cafea, poate fi indispensabil in anumite situatii; mai ales daca tinem cont de faptul ca aceasta bautura este a doua cea mai consumata din lume. Foarte multe persoane isi doresc sa se bucure in fiecare zi de o cafea delicioasa si aromata; iar un expresor de cafea, ofera aceasta posibilitate. In momentul in care veti dori sa optati pentru montarea unui expresor de cafea in anumite spatii; este indicat sa tineti cont de faptul ca este necesara si mentenanta acestuia. Asadar, in momentul selectiei, trebuie sa aflati detalii si despre acest aspect.

Testeaza Gratuit

In alta ordine de idei, despre un expresor cafea in custodie / comodat putem spune ca ofera beneficii multiple, pe care le veti gasi in randurile de mai jos:

 • In momentul selectiei, aveti ocazia de a gasi mereu expresorul potrivit, adaptat consumului si nevoilor pe care le aveti. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca gama produselor de acest tip este una variata.
 • Veti avea la dispozitie diversitatea dorita in ceea ce priveste alegerea unui expresor cafea in custodie / comodat. In acest sens, veti oferi persoanelor posibilitatea de a consuma cafeaua preferata, avand la dispozitie mai multe sortimente.
 • Odata ce veti opta pentru un expresor cafea in custodie / comodat veti avea ocazia de a economisi timp si bani. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca nu va trebui sa achizitionati un expersor; iar firma care il ofera in custodie se va ocupa si de intretinerea acestuia.
 • De asemenea, odata ce veti alege un expersor de cafea pentru spatiile comerciale; veti avea ocazia de a crea un mediu mai placut de lucru. In aceste conditii angajatii vor fi mai productivi si mai fericiti, ceea ce este foarte important in cadrul oricarei companii.

Testeaza Gratuit

Avand in vedere aceste caracteristici despre un expresor cafea in custodie / comodat vedem ca este indicata selectia acestei solutii prin care veti oferi angajatilor posibilitatea de a se bucura de o cafea delicioasa in orice moment al zilei. Odata cu montarea unui expresor de cafea, veti observa cu siguranta faptul ca ofera avantaje si beneficii multiple; iar atmosfera va fi una mai placuta. Iar daca ne gandim ca aceasta bautura ofera atatea beneficii si in ceea ce priveste starea de sanatate si de spirit; vedem ca montarea unui expresor reprezinta o decizie ideala.

In concluzie vedem ca un expresor cafea in custodie / comodat are un rol important in succesul unei companii si va trebui sa aveti in vedere acest aspect. Modalitatile prin care puteti monta un expresor de cafea in interiorul unui spatiu sunt multiple si veti gasi exact ceea ce va intereseaza. In acest sens, este de asemenea important sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie ce ofera seriozitate in vederea selectiei unui expresor cafea in custodie / comodat.

CofeXpert.ro 
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!


Aparate cafea in custodie comodat

Aparate cafea in custodie / comodat – solutia ideala pentru cafeaua zilnica!

Aparate cafea in custodie / comodat – Daca veti opta pentru aparate cafea in custodie / comodat, veti avea ocazia de a va bucura zilnic de o cafea proaspata in spatiile in care va desfasurati activitatea profesionala. Spunem acest lucru, deoarece un aparat de cafea a devenit o necesitate pentru anumite spatii precum birourile, sau alte incinte de acest tip. Cafeaua este recunoscuta la nivel mondial pentru consumul sau, si multe persoane adora sa se bucure de o cafea buna. In aceste conditii, aparatele de cafea reprezinta o modalitate optima prin care persoanele dintr-un anumit spatiu se pot bucura de o cafea proaspata in orice moment al zilei. Pe de alta parte, cafeaua se va prepara rapid la una parat de cafea; iar prospetimea nu va lasa niciodata de dorit.

Aceste aparate cafea in custodie / comodat, propun o cafea delicioasa in fiecare zi; fiind cremoasa, consistenta si poate fi combinata cu laptele sau alte bauturi pe baza de cafea. Chiar daca alegerea unor aparate cafea in custodie poate fi una dificila; veti avea ocazia de a lua decizia optima in acest sens, primind sfaturi din partea unor persoane specializate. Despre piata automatelor de cafea, putem spune ca este intr-o continua crestere; ceea ce inseamna ca este incurajata utilizarea aparatelor de cafea cu boabe la birou, evitand capsulele de cafea. In ceea ce priveste selectia acestor produse, putem spune ca veti gasi mereu ceea ce va intereseaza; deoarece exista multe variante de achizitie. In acest sens, veti gasi aparate de cafea de marimi si forme diferite; pe care le puteti integra perfect in spatiile in care veti dori sa le montati.

Testeaza Gratuit

In ceea ce priveste selectia unor aparate cafea in custodie / comodat, este foarte important sa tineti cont de anumite caracteristici pentru a lua decizia optima. Printre aceste caracteristici putem aminti:

 • Consumul actual intr-o anumita zona sa fie cel potrivit, cu posibilitate de a creste numarul persoanelor interesate de cafeaua oferita de acel aparat.
 • Aparatul de cafea, trebuie sa fie usor de curatat si de folosit.
 • Trebuie sa ofere rezistenta si sa nu cedeze la prima neatentie a utilizatorului.
 • Sa ofere eficienta in preparare, deoarece multe persoane doresc o cafea rapid, fara a mai astepta.
 • Sa preparare mai multe tipuri de cafea, pentru a multumi un numar mare de persoane.

In cazul in care veti avea in vedere aceste lucruri importante referitoare la selectia unor aparate cafea in custodie / comodat veti avea ocazia de a lua decizia optima. Optand pentru aceste aparate de cafea, veti avea ocazia de a oferi persoanelor angajate la o anumita companie; posibilitatea de a se bucura in fiecare zi de o cafea proaspata. Avand in vedere faptul ca aceasta bautura, este recunoscuta pentru multitudinea de beneficii oferite asupra productivitatii; vedem ca amplasarea unor aparate cafea in custodie / comodat este necesara. Asadar, veti observa odata cu amplasarea aparatelor de cafea in anumite spatii ca lucrurile se vor schimba in bine, iar angajatii vor fi mai sociabili si mai productivi, ceea ce este important pentru succesul unei companii.

CofeXpert.ro 
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!


aparate cafea lavazza de inchiriat

Avantajele unor aparate de cafea lavazza de inchiriat

Despre aparatele de cafea putem spune ca sunt prezente in tot mai multe spatii destinate birourilor sau anumitor activitati comerciale, avand in rol important. In cazul in care doriti, optati pentru aceste aparate de cafea lavazza de inchiriat este indicat sa luati decizia optima. Veti dori  cu siguranta sa aveti posibilitatea de a va bucura mereu de o cafea aromata in fiecare zi. Veti dori de asemenea sa oferiti si angajatilor din cadrul unei companii o modalitate placuta prin care pot lua o pauza consumand o cafea impreuna cu colegii. Cafeaua este recunoscuta pentru avantajele pe care le ofera in ceea ce priveste consumul, mai ales in zonele de birouri.

Totodata, despre aceste aparate de cafea lavazza de inchiriat putem spune ca ofera un beneficiu esential pentru un climat sanatos in cadrul companiilor. Mediul de lucru va deveni unul mult mai placut, iar persoanele angajate se vor bucura cu siguranta de tot ceea ce inseamna ca acest lucru. Cafeaua este de asemenea recunoscuta si pentru cresterea semnificativa a productivitatii si a puterii de concentrare. Acesta este si unul din motivele pentru care multe firme si companii opteaza pentru aparate cafea lavazza de inchiriat. In cazul in care veti dori sa faceti acelasi lucru, este indicat sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu o companie specializata ce ofera aceste servicii de inchirieri pentru aparatele de cafea.

Testeaza Gratuit – Servicii Premium

Multe companii internationale de succes, au descoperit faptul ca pauzele de cafea sunt esentiale. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca sunt recunoscute multe beneficii in domeniul sanatatii oferite de consumul cafelei. Pentru acest mare avantaj ar trebui sa luati in calcul posibilitatea de a opta pentru aparate cafea lavazza de inchiriat. Pauzele de cafea, vor ajuta angajatii sa faca fata mai usor stresului de la locul de munca. Dupa efectuarea unui studiu in domeniul cafelei, s-a aratat faptul ca bautorii de cafea au un compartiment deschis si cooperant.

Cafeaua nu este daunatoare sanatatii, chiar daca unele persoane sunt de aceasta parere. Studiile au aratat ca un consum moderat de cafea, ajuta foarte mult o dieta sanatoasa. Pe de alta parte, despre consumul de cafea, putem spune ca este cel care scade riscul de aparitie a unor boli printre care putem aminti diabetul, cancerul, Parkinson sau Alzheimer. In alta ordine de idei, putem adauga ca printr-un consum zilnic a doua cesti de cafea, dispar bolile hepatice. Insa, este foarte important sa evitati utilizarea capsulelor de cafea, deoarece acestea contin aditivi si potentiatori de aroma.

Utilizand aparatele, veti avea ocazia de a utiliza o cafea boabe, naturala, ce ofera beneficii multiple asupra starii de sanatate. Asadar, vedem ca este indicat sa optati pentru aparate cafea lavazza de inchiriat. Veti observa pe perioada utilizarii lor ca ofera avantaje multiple. Climatul si atmosfera din interiorul spatiilor in care va desfasurati activitatea profesionala se va imbunatati considerabil. Iar dumneavoastra veti observa cu siguranta acest lucru.


cafea la birou

Motive pentru a consuma cafea la birou!

Category : blog

Cafea la birou pentru confortul tau!

Cafea la birou – Exista multe motive pentru care ar trebui sa consumati cafea la birou, iar in cele ce urmeaza veti avea ocazia de a le descoperi. Benficiile cafelei sunt incontestabile si multi dintre noi stim acest lucru. Avand in vedere faptul ca la birou va trebui sa fim mereu axati pe productivitate, atunci vedem rolul cafelei. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa consumati cafea la birou:

1.In cazul in care veti alege sa va delectati cu o cafea la birou in fiecare dimineata; veti avea posibilitatea de a va trezi mai repede si de a incepe o zi productiva, plina de beneficii. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca in cafea se regaseste cofeina; unul dintre cei mai buni stimulati pentru creier. In aceste conditii veti avea ocazia de obtine in fiecare dimineata un boost de energie, ce va ajuta sa va duceti al bun sfarsit, sarcinile de peste zi.

2.Pe de alta parte, despre cafeaua la birou, putem spune ca va imbunatati intr-un mod semnificativ productivitatea. Dupa anumite studii desfasurate  in acest sens, s-a observat faptul ca angajatii care iau pauza de cafea, sunt mai productivi si colaboreaza mai bine cu colegii de birou. In acest sens, putem spune ca explicatia este una foarte simpla, deoarece aceste persoane ce consuma cafea la birou sunt mai relaxate si mult mai sociabile.

3.Despre consumul de cafea la birou, putem spune de asemenea ca poate prelungi viata. Acest lucru a fost studiat si s-a aflat ca exista o corelatie intre cantitatea de cafea consumata si reducerea riscului de a muri. Printre beneficiile cafelei asupra sanatatii putem aminti scaderea colesterolului din sange, accelerarea metabolismului; scaderea riscului de diabet, protejarea ficatului si nu in ultimul rand, protejarea creierului impotriva unor afectiuni degenerative.

4.Cafeaua la birou, poate avea rolul de a reduce durerile de spate cauzate de sedentarism. Acest lucru este unul adevarat, iar persoanele ce au job-uri statice sunt incantate de tot ceea ce ofera cafeaua. Putem spune ca are un efect sedativ fata de acest tip de durere si veti simti cu siguranta atenuarea lor.

5.In alta ordine de idei, o cafea la birou, poate reduce stresul cauzat de oboseala. Acest lucru este foarte important, si veti avea ocazia de a scapa de irascibilitate si senzatia de stres permanent. Aroma unei cafele la birou, va reduce intr-un mod considerabil stresul si va ajuta sa va concentrati mai bine la activitatile pe care le veti desfasura, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

6.O cafea la birou, va ajuta de asemenea sa va mentimeti greutatea, deoarece are rolul de a accelera metabolismul. In cazul in care veti lua in calcul consumul cafelei la birou, veti avea ocazia de a metine greutatea echilibrata. Daca veti merge la sala dupa birou, veti avea ocazia de a va imbunatati performantele, prin consumul de cafea.

Asadar, vedem ca daca veti lua in calcul consumul unei cafele la birou; veti dispune de toate aceste beneficii foarte importante pentru sanatate si pentru desfasurarea activitatii profesionale in conditii optime. Veti observa ca odata cu crearea acestui obicei de a consuma cafea la birou; veti avea ocazia de a va simti mult mai bine zilnic si de a duce la bun sfarsit sarcinile profesionale. Daca ne mai gandim si la pretul avantajos al unei cafele, in raport cu tot ceea ce are de oferit, atunci avem un motiv in plus pentru a consuma in fiecare zi o cafea la birou.


espressor birou

Ce espresoare putem folosi acasa si care sunt recomandate pentru birou?

Category : blog

Espressor birou in sistem comodat !

Espressor birou – O cafea de calitate si foarte aromata se poate obtine foarte simplu daca ne folosim de un espresor la birou sau acasa. Astazi sunt o multime de tipuri de espresoare; unele se pot lua si in comodat, pentru cladirile de birouri. Multe dintre ele pot prepara o multime de tipuri de bauturi pe baza de cafea si lapte. Pentru acasa puteti lua expresoare manuale sau automate, fara pompa, cu pompa, cu capsule de cafea.

Expresoarele fara pompa seamana cu filtrele de cafea, cafeaua se prepara in 3-4 minute, cele cu pompa permit prepararea unui espresso in 40 de secunde.
Cu un espresor birou pe baza  de cafea boabe puteti avea un espresso de calitate superioara, cu cafea macinata dozata la fel de fiecare data.

Un espressor birou cu rasnita, poate prepara tot felul de cafele, cafeaua e dozata automata; espresso poate fi pregatit doar dintr-o apasare de buton.

Acum ca stim ce putem face ca sa avem cafea de calitate sa vedem ce se intampla si la birou. Aici putem sa avem la dispozitie un espresor birou luat in comodat; cu cafea boabe sau automate, care pot oferi cafea in cantitati mari, facuta perfect de fiecare data.

Pe langa espresoare de calitate mai pot exista si aparate de vending, care pot da si ele cafea de calitate medie; la un pret foarte mic preparata de cele mai multe ori intr-un timp destul de mare.

Testeaza Gratuit


inchiriere espressor cafea

Cumperi sau inchiriezi un espresor de cafea? Care solutie e mai rentabila?

Inchiriere espressor cafea pentru biroul tau!

CofeXpert.ro va ajuta sa oferiti angajatilor o cafea buna in fiecare zi va trebui sa instalati espressoare de cafea de calitate cat mai buna. In functie de buget puteti alege sa cumparati unul mai sofisticat sau puteti apela la contractele de comodat si inchiriere.

Daca alegeti sa cumparati un espressor va trebui sa platiti reparatiile, sa va ocupati de alimentarea lui, de intretinere.
Aparatele de preparat cafea pot fi destul de scumpe, costurile nu prea se amortizeaza repede si defectiunile aparute si reparatiile pot adauga si mai mult la „pierderi”.
Inchirierea unui espressor de cafea pentru birou te va scapa de griji si va creste productivitatea echipei tale.

De cealalta parte, daca optati pentru inchiriere espressor cafea nu veti plati nimic, multe firme ofera espressoare in comodat.
Inchirierea unui espressor de cafea pentru birou te va scapa de griji si va creste productivitatea echipei tale.

Toate operatiunile de alimentare, intretinere, mentenanta, reparatii sunt suportate de firma respectiva. Poti alege noua gama de espressoare Smart Connect, prin iti comanzi si personalizezi cafeau chiar de pe telefonul mobil.

Cafeaua este de calitate pentru ca e adusa de firma si e selectata dintre cele mai bune sortimente, e mereu proaspata si e tinuta in conditii foarte bune.
Poti alege din peste 20 de sortimnte de cafea atent selectionate, impreuna cu aparatul de cafea dorit.

De asemenea, un contract de inchiriere espressor cafea va poate garanta si prepararea unei cafele diversificate de fiecare data.
Sortimentele si programele de preparare sunt variate, asa ca fiecare angajat poate sa isi ia ce fel de cafea doreste.
Cu espressoarele de cafea cafeaua va fi dozata bine de fiecare data, fiecare cafea va fi la fel de puternica. Gustul se va pastra, aroma va fi identica de fiecare data, la fel si gustul foarte placut.

Testeaza Gratuit


aparat de cafea

Aparat de cafea cu Rasnita din ceramica

Aparat de cafea cu Rasnita din ceramica pentru birou  Saeco GranBaristo Avanti foloseste noua tehnologie de rasnita 100% ceramica, care poate fi setata astel incat sa obtimen o granulatie perfecta a cafelei, pentru un espresso cremos sau un cappuccino  savuros.

Aparat de cafea cu Rasnita

Aceste rasnite sunt fabricate din ceramica de inalta  tehnologie: exceptionale si foarte precise, boabele de cafea sunt usor de macinat, fara riscul supraîncălzirii:

extragerea tuturor aromelor si aromei cele mai bune, oferind un gust de cafea superior pentru cel puțin 20.000 de cești.

Acest espressor de cafea super-automat ofera optiunea de reglare a rasnitei ceramice in 6 trepte, pentru a va putea personaliza cafeaua in functie de gustul dumneavoastra si de sortimentul de cafea folosit,

acestea fiind niste aspecte foarte importante in obrinerea unui gust perfect al cafelei la birou.

Deoarece cafeaua macinata se invecheste repede pierzand din aroma si gust, o rasnita de cafea performanta te va ajuta sa obtii maximul de aroma si prospetime in fiecare dimineata.

Rasnita ceramica preseaza boabele de cafea și le macina uniform, fara să le incalzească, astfel se pastreaza toate aromele.

Cea metalica sparge boabele, le supraincalzeste și le macina neuniform. Aaa ca mergem pe rasnită ceramica.

Partea buna e că un aparat automat are rasnita ceramica integrata, poți alege tipul de granulatie în functie de ce fel de sortiment de cafea pregatesti.

Tipologia rasnitei: reprezinta un factor important ce va va ajuta in luarea unei decizii.
Cele mai performante modele incorporeaza rasnite automate cu discuri de macinare.

Aceste modele pot avea discuri plane sau conice, deosebindu-se prin pret si nivelul de zgomot produs.

Cele mai silentioase, dar si mai costisitoare sunt rasnitele cu ax melcat/conic.

De asemeni, conteaza foarte mult si materialul din care sunt confectionate respectivele mecanisme.

Sunt de apreciat modelele din ceramica, deoarece prezinta fiabilitate mare, sunt durabile si evita acumularea de energie electrostatica.

Aparat de cafea cu rasnita ceramica va castiga si ele teren, in ciuda costurilor de achizitie ceva mai ridicat.

Acestea fiind niste aspecte foarte importante in obtinerea unui gust perfect al cafelei la birou.

Testaaza Gratuit

 

 


TESTEAZA GRATUIT