Aducem inovatia

Aducem inovatia in biroul tau si te scapam de cafeaua de slaba calitate.

Poti aplela acum serviciile noastre pentru a savura o cafea deliciosa in fiecare dimineata la birou prin noul sistem “Smart Connect”.

Nu ramai niciodata fara cafea, pentru ca stim ce inseamna sa vii dimineata la birou si sa nu ai cafea!

Calitate si inovatie permanenta

Suntem o companie cu o vasta experienta pe piata din Romania, care ofera servicii Premium, pe care te poti baza oricum, in domeniul espressoarelor cafea cu aplicatie pentru birou.

Oferim partenerilor nostri solutii si servicii concentrate pe calitate si conduse prin inovatie permanenta.

Aducem luxul unei cafele preparate cu maiestrie

Misiunea nostra la CofeXpert.ro este de a aduce luxul unei cafele preparate cu maiestrie intr-o cafenea in biroul vostru prin aparate cafea cu aplicatie.

Avem convingerea ca pe masura ce oferi mai mult, primesti mai mult, de acceea incercam sa ne autodepasim constant.

Ne pasa de oameni si facem tot ce ne sta in putinta pentru a le imbunatatii calitatea vietii.

Construim relatii

In perioada de activitate in industrie am acumulat experienta notabila si expertiza in industria cafelei si aparate cafea cu aplicatie pentru birou. Relatiile indelungate cu clientii nostri sunt o marturie a dedicatiei noastre in oferirea unor servicii superioare.

Credem in construirea unor relatii cu clientii nostri, nu poti construi o relatie intre om si masina; relatiile exista doar intre persoane. Recunoastem faptul ca fiecare companie este unica si speciala, la fel ca si oamenii. De aceea ne concentram pe livrarea de solutii si servicii, dupa cum au aratat ultimii 6 ani.

Doar o organizatie care are cei mai buni experti in domeniu poate oferi solutii inovatoare, de calitate.

Ne autodepasim

Cautam sa oferim garantia de raspuns “in aceeasi zi” la cererile clientilor. Aceasta garantie va asigura de aprovizionarea prompta si constanta in maximum 24 ore, pastrand astfel angajatii fericiti si productivi.

Intotdeauna am facut mai mult decat era necesar (ne-am autodepasit), ne-am concentrat pe calitatea impecabila a produselor noastre, avand cea mai gama larga gama de marci de produse din industrie.

Lasa toate grijile legate de cafeaua zilnica a angajatilor tai in seama noastra si contacteaza-ne la telefon 0771.397.073 sau la mail office@cofexpert.ro. Unul din reprezentantii nostri te va cauta in cel mai scurt timp.