Despre noi

CofeXpert.ro aparate cafea cu aplicatie
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!

Aparate cafea cu aplicatie
Suntem o companie cu o vasta experienta pe piata din Romania, care ofera servicii Premium, pe care te poti baza oricum, in domeniul espressoarelor cafea cu aplicatie pentru birou.

Suntem prima companie din Romania care ofera birourilor, aparate cafea cu aplicatie de ultima generatie, care folosesc ultima tehnologie “Smart Connect”.
Prin aceasta tehnoogie iti poti comanda si personaliza cafeau direct din telefonul tau mobil sau de pe tableta.
Oferim partenerilor nostri solutii si servicii concentrate pe calitate si conduse prin inovatie permanenta.

Misiunea nostra la CofeXpert.ro  este de a aduce luxul unei cafele preparate cu maiestrie intr-o cafenea in biroul vostru prin aparate cafea cu aplicatie.
Avem convingerea ca pe masura ce oferi mai mult, primesti mai mult, de acceea incercam sa ne autodepasim constant. Ne pasa de oameni si facem tot ce ne sta in putinta pentru a le imbunatatii calitatea vietii.

Timpul redus de raspuns la cererile clientilor nostri.

Din acest considerent cautam sa oferim garantia de raspuns “in acceeasi zi” la cererile clientilor. Aceasta garantie va asigura de aprovizionarea prompta si constanta  in maximum 24 ore, pastrand astfel angajatii fericiti si productivi.

Intotdeauna am facut mai mult decat era necesar (ne-am autodepasit), ne-am concentrat pe calitatea impecabila a produselor noastre , avand cea mai gama larga gama de marci de produse din industrie.
In perioada de activitate in industrie am acumulat experienta notabila si expertiza in industria cafelei si aparate cafea cu aplicatie pentru birou. Relatiile indelungate cu clientii nostri sunt o marturie a dedicatiei noastre in oferirea unor servicii superioare.

Credem in construirea unor relatii cu clientii nostri, nu poti construi o relatie intre om si masina; relatiile exista doar intre persoane. Recunoastem faptul ca fiecare companie este unica si speciala, la fel ca si oamenii.
De aceea ne concentram pe livrarea de solutii si servicii, dupa cum au aratat ultimii 6 ani. Doar o organizatie care are cei mai buni experti in domeniu poate oferi solutii inovatoare, de calitate.

CofeXpert.ro aparate cafea cu aplicatie
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!

TESTEAZA GRATUIT