dozator apa birou

Dozator apa pentru biroul tau cu sistem de filtrare, putificare si sterilizare!

Dozatorul de apa CofeXpertpentru birou este cel mai nou si mai performant model depe piata si se distinge prin designul modern, dimensiuni de gabarit reduse si tehnologie constructiva de ultima generatie.
Utilizare acestuia se realizeaza prin simpla atingere a simbolurilor aflate pe panoul de comanda (touch display) iluminat LED, 3 setari de temperature a apei, apa calda, apa rece, si apa la temperatua camerei, buton dedicate pentru setarea cantitatii de apa dorite, Touch control, ECO mode automat, reducere cu pana la 30% a consumului.
Calitatea excelenta a filtrarii apei este data de cele doua filtre pozitionate in interiorul aparatului. Primul filtru PP & Carbon block realizeaza o filtrare mecanica si chimica a apei inlaturand impuritatile si substantele chimice (clorul) si are o durata aproximativa de viata de, iar cel de-al doilea filtru UF Membrane este o membrana de inalta precizie, cu dimensiunea porilor de numai 0.01 microni, care asigura o protectie biologica, nepermitand bacteriilor sau virusurilor sa penetreze membranele.
Pentru a asigura o si mai mare protectie aparatul este prevazut si cu o lampa UV, prin care apa trece doar in momentul in care aceasta este livrata.

 

purificator apa birou