De ce sa alegi oferta noastra?

  De ce sa alegi oferta noastra? 

Call center 24/7 si consultanta de specialitate

Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi personalizate in legatura cu tipul aparatului care se potriveste afacerii tale, alegerea sortimentului de cafea, etc.

Servicii Profesionale de Intretinere

Pentru a fi siguri ca totul functioneaza perfect si beneficiati zilnic de cea mai buna cafea, ne ocupam periodic de mentenanta aparatelor de cafea.

Remediere defectiuni gratuita in max 24 de ore

Timpul redus de raspuns la cererile clientilor nostri, din acest considerent cautam sa oferim garantia de raspuns “in acceeasi zi” sau maximum 24 de ore,la cererile clientilor. Aceasta garantie te asigura ca nu vei ramane niciodata fara cafea la birou, pastrand astfel angajatii fericiti si productivi.

Parteneriat de incredere si sfaturi profesionale

Suntem un partner de incredere in imbunatatirea mediului de lucru.

Servicii de Livrare rapida

Oferim instalarea aparatului de cafea cat si livrarea cafelei in maximum 24 de ore. Ne asiguram ca totul este in perfecta stare de functionare si ca stii sa il folosesti.

Ai posibilitatea sa testezi

Pentru a putea lua o decizie in cunnostinta de cauza,iti oferim posibilitatea de a testa Gratuit timp de 5 zile; produsele si serviciile noastre, astfel vei fi sigur ca ai facut alegerea potrivita. Oferim fapte nu vorbe.

Ai de unde alege – Diversitate in domeniul cafelei

Pentru a indeplini nevoile complexe ale partenerilor nostri; este nevoie sa oferim o gama cat mai variata de produse si servicii in domeniul inchirire aparat cafea boabe. Astfel detinem in portofoliu vast de sisteme profesionale de cafea,o gama larga de tipuri de cafea printre care: Lavazza, Illy, Segafredo, Movenpick, Dallmayr, Douwe Egbets, Pellini.
Dispunem 
si de o varietate de sortimente de bauturi calde printre care: Latte Machiatto, Cappuccino, Caffe latte,Macchiato, Cafea Neagra, Americano, Cafea cu lapte, Ristretto, Espresso, Espresso dublu, etc.

Economisesti bani

Stim ca principalul obiectiv al unui manager este acela de a creste profitabilitatea afacerii sale si de a reduce costurile.Te ajutam in alegerea acelor produselor si  serviciilor care sa ofere cel mai bun raport calitate-pret.

Economisesti timp

Colaborand cu CofeXpert nu mai pierzi timp cautand solutii in domeniul inchirire aparat cafea boabe .Suntem furnizori, ingineri si experti in arta cafelei de calitate superioara; astfel scapi de frijile cu aparatele si cafeau din biroul tau.

CofeXpert.ro Testeaza Gratuit
Alege Tehnologia, Inovatia si Progresul!

TESTEAZA GRATUIT