Ce espresoare putem folosi acasa si care sunt recomandate pentru birou?

Espressor birou in sistem comodat !

Espressor birou – O cafea de calitate si foarte aromata se poate obtine foarte simplu daca ne folosim de un espresor la birou sau acasa. Astazi sunt o multime de tipuri de espresoare; unele se pot lua si in comodat, pentru cladirile de birouri. Multe dintre ele pot prepara o multime de tipuri de bauturi pe baza de cafea si lapte. Pentru acasa puteti lua expresoare manuale sau automate, fara pompa, cu pompa, cu capsule de cafea.

Expresoarele fara pompa seamana cu filtrele de cafea, cafeaua se prepara in 3-4 minute, cele cu pompa permit prepararea unui espresso in 40 de secunde.
Cu un espresor birou pe baza  de cafea boabe puteti avea un espresso de calitate superioara, cu cafea macinata dozata la fel de fiecare data.

Un espressor birou cu rasnita, poate prepara tot felul de cafele, cafeaua e dozata automata; espresso poate fi pregatit doar dintr-o apasare de buton.

Acum ca stim ce putem face ca sa avem cafea de calitate sa vedem ce se intampla si la birou. Aici putem sa avem la dispozitie un espresor birou luat in comodat; cu cafea boabe sau automate, care pot oferi cafea in cantitati mari, facuta perfect de fiecare data.

Pe langa espresoare de calitate mai pot exista si aparate de vending, care pot da si ele cafea de calitate medie; la un pret foarte mic preparata de cele mai multe ori intr-un timp destul de mare.

Testeaza Gratuit