Espressor in comodat – Aparat cafea in comodat

 

 Inovatie si calitate pentru biroul tau

 

Alege  un espressor in comodat cu tehnologie de ultima generatie  si o cafea la birou de calitate, usor de personalizat chiar si de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

Espressor in comodat – Xpert Giga Smart

espressor in comodat

✓    Rezervor apa 5L sau racordare la retea.

     Recipient cafea 1.5 kg

✓     Sistem autocuratare integrat

   24 bauturi pe baza de cafea si lapte(flatwhite, latte..…)

  Conectare Wireless cu telefonul si racitorul de lapte

 


Clasa mare: 60-200 portii pe zi.

Espressor in comodat – Xpert WE Smart

Aparate de cafea de inchiriat

✓    Rezervor apa 4 L 

     Recipient cafea 450 gr

✓     Sistem autocuratare integrat

   16 bauturi pe baza de cafea si lapte(flatwhite, latte…..)

  Conectare Wireless cu telefonul si racitorul de lapte

 


Clasa medie: 40-70 portii pe zi.

Espressor in comodat - Xpert E Smart

Espressor cafea de inchiriat

    Rezervor apa 3 L

     Recipient cafea 350 gr

     Sistem autocuratare integrat

   12 bauturi pe baza de cafea si lapte(flatwhite, latte…..)

  Conectare Wireless cu telefonul si racitorul de lapte

 


Clasa mica: 15-40 portii pe zi.

Xpert E Smart

Un aparat in comodat profesional, menit sa satisfaca si cele mai inalte pretentii si asteptari.

Putem spune despre EspressorulXpert E Smart ca a fost special conceput pentru cei mai pretentiosi bautori de cafea.

Espressorul in comodat  Xpert E  Smart dispune de mai multe functionalitati si programe integrate care permit personalizarea pana in cele mai mici detalii a bauturii pe baza de boabe de cafea.

 

Espressor  in comodat  Xpert E8, incorporeaza ultimele tehnologii in domeniu.

P.E.P. – procesul de extractie prin pulsare – contribuie la obtinerea unei arome intense, complete, remarcabile, chiar si pentru cafelele scurte. Sistemul are capacitatea de a reduce considerabil timpul necesar extragerii esentei de cafea prin injectarea cu presiune a apei foarte fierbinti, in jeturi rapide, in cafeaua proaspat rasnita. Aceasta tehnologie este cea mai eficienta si garanteaza pastrarea aromei intense a cafelei.

Cu alte cuvinte, utilizatorii isi pot comanda si personaliza de la distanta bautura preferata, ei putand realiza setari specifice, cum ar fi gradul de macinare sau temperatura apa, setari care influenteaza in mod direct taria si calitatea bauturii obtinute.

Xpert Giga Professional Smart Connect

Daca este sa vorbim despre placerea savurarii unei cafele bune datorita tehnologiei si tehnicii de ultima ora, vom mentiona ca aparatul de cafea in comodat Xpert Giga Professional Smart Connect puncteaza perfect conceputul.

 

Peste 20 de tipuri de bauturi pe baza de cafea

 

Espressorul in comodat dispune de puterea combinata a doua rasnite, a doua sisteme de fluide si, totodata, a doua sisteme de incalzire, ceea ce il face extrem de performant si rapid.

Aparatul de cafea in comodat – Xpert Giga Professional ofera posibilitatea de a alege bautura preferata, fara restrictie: espresso savuros, cappuccino foarte cremos, ristretto, cafe creme, latte macchiato, espresso macchiato. Iar pentru fiecare dintre ele exista posibilitatea customizarii individuale dupa gustul si preferintele fiecaruia.

Fiecare bautura poate fi comandata, pregatita si personalizata de la distanta, prin telefonul mobil sau prin tableta.

Automatul de cafea – Xpert Giga Professional este conceput astfel incat intretinerea si igienizarea lui sa se faca foarte usor,  dispune de un ciclu automat de curatare a sistemelor de lapte si cafea.

Xpert WE Professional Connect

Combina un design atractiv si ergonomic cu functionalitati de top din gama Xpert Smart, fiind o alegere ideala pentru orice birou. Cu 12 selectii diferite, functie speciala de “high speed capuccino”, Xpert WE Professional Connect reprezinta un must-have atunci cand discutam despre aparate de cafea pe care le poti lua in comodat.

Acest espressor in comodat are o noua interfata capacitiva cu pictograme si cu panou de control iluminat foarte intuitiv.

Un aparat de cafea in comodat potrivit pentru orice birou: o tehnologie avansata, un model robust, dar extrem de atractiv, cu urmatoarele caracteristici principale:

– Reglare personalizata pentru gramaj si grad de macinare
– Sistem hidraulic cu 2 pompe, 2 boilere si rezervor independent pentru apa sau posibilitatea racordarii la retea
– Dimensiuni (l x h x L): 295 x 444 x 419 mm si 10 kg greutate, 1450 W putere

Vrei un aparat de cafea in comodat cu performanta maxima, dovedita? Xpert WE Professional Connect – alegerea de care ai nevoie

Bucura-te de solutii tehnologice avansate si fiabile cu noul espressor in comodat Xpert WE Professional Connect 

Acest espressor in comodat are capacitatea de a furniza 2 cafele simultan, dispune de functie automata de capuccino.Daca vrei sa savurezi o cafea in cel mai scurt timp, bucurandu-te de gust si de aroma intensa, noul model Xpert e aparatul de cafea pe care il doresti in comodat. 

Profesional si sigur, perfect pentru sediul firmei tale sau pentru un spatiu comercial. Alege calitatea si designul multifunctional ! 

Vrei angajati mai fericiti si mai productivi?

 

Misiunea noastra este de a aduce in birouri o cafea de calitate, preparata usor si cu mare maiestrie. Ne poti contacta chiar acum la telefon  0771.397.073

Sau lasa-ne un mesaj la office@cofexpert.ro – revenim noi cu un telefon sau un email in cel mai scurt timp.