Inchirieri aparate de cafea

Solutia ideala pentru birouri

Clientii nostri beneficiaza de avantaje care merita mentionate

Toti clientii nostri se bucura de avantaje si beneficii atractive, care merita mentionate:

 • Avem experienta in oferirea serviciilor Premium in Romania, in domeniul aparatelor de cafea de inchiriat cu aplicatie pentru birouri si sedii de firme.

   

 • Suntem primii care promoveaza aparatele de cafea cu tehnologia de ultima generatie Smart Connect, tehnologie care permite angajatilor sa isi personalizeze si sa isi comande cafeaua preferata direct de pe telefon sau de pe tableta.

   

 • Oferim cele mai noi modele de aparate cafea de inchiriat disponibile pe piata.

   

 • Ne dorim clienti multumiti si care sa ne recomande cu incredere partenerilor lor, asa ca punem accent pe calitate, inovatie si profesionalism in tot ceea ce facem.

   

 • Garantam un timp foarte scurt (maxim 24 de ore) pentru preluarea si satisfacerea comenzilor si solicitarilor clientilor nostri.

   

 • Oferim tuturor firmelor interesate posibilitatea de a testa timp de 5 zile, la sediul firmei lor, gratuit, aparatul de cafea si sortimentele de cafea pe care le folosim.

   

 • Clientii nostri dispun de serviciul call center 24/7, servicii profesionale de livrare si remediere defectiuni in cel mult 24 de ore, parteneriate si sfaturi profesionale.

Ce ne recomanda ca fiind potriviti pentru a colabora cu noi

 • Suntem o companie cu experienta de mai muli ani in domeniul aparatelor de cafea de inchiriat si avem convingerea ca, daca doresti sa primesti mai mult, intai trebuie sa oferi mai mult. De aceea cautam in mod constant sa sarim in sprijinul clientilor nostri cu servicii de calitate si cat mai profesionale.

 • Dorim sa avem clienti multumiti si avem grija de fiecare dintre ei, cu atat mai mult cu cat ne pasa de oameni si dorim sa le oferim solutii care sa le usureze viata la serviciu sau la birou.


 • Ne ocupam noi de aprovizionarea cu cafea, cu accesoriile necesare, cu mentenanta si intretinerea aparatelor de cafea inchiriate.

 • Oferim aparate de cafea dotate cu aplicatii software care permit personalizarea bauturilor de catre fiecare utilizator, simple si usor de folosit. Totodata, aparatele noastre sunt prevazute cu sisteme automate de curatare.


 • Clientii nostri beneficiaza de servicii premium si pot accesa abonamente personalizate in functie de necesitatile lor.

 • Distribuim o varietate de sortimente de cafea, iar aparatele noastre pot prepara diverse bauturi pe baza de cafea.

 • Cu noi dispuneti de tehnologie de ultima generatie cu sisteme de autocuratare, testare gratuita, economisiti bani si timp si aveti posibilitatea de a schimba sortimentul de cafea oricand doriti.


Cu noi cafeaua are gustul perfectiunii si vei beneficia de satisfactie garantata 100%!

Aparate de cafea de inchiriat – modele performante de ultima tehnologie

Iti personalizezi cafeaua de la distanta, folosind telefonul sau tableta

Aparatele de cafea de inchiriat sau in custodie sunt solutia ideala pentru a aduce un plus de farmec biroului tau. Cafeaua este una de calitate si va deveni curand atractia tuturor. Stim din experienta ca un aparat de cafea poate insemna pentru firma ta cresterea gradului de multumire a angajatilor si, prin urmare, a productivitatii si a randamentului lor.

Cafeaua se prepara foarte repede, este cremoasa, consistenta si se poate combina cu lapte sau cu alte bauturi. De asemenea, datorita tehnologiei inteligente pe care aparatele noastre o au incorporata, cafeaua se poate personaliza de la distanta, folosind telefonul sau tableta.

Aparate de cafea de inchiriat Bucuresti

Incearca doar sa iti imaginezi cum vor reactiona colaboratorii si posibilii tai parteneri de afaceri pe care ii vei servi cu o cafea personalizata si preparata de la distanta, chiar din biroul tau. Vor intelege ca esti atent la detalii, ca dispui de capacitatea de a te adapta tehnologiilor de varf si ca iti place sa te ocupi personal de detalii.

Chiar unele dintre detalii sunt banale, ele pot face diferenta intre succes si esec. Deci, un simplu aparat de cafea inchiriat poate insemna pentru afacerea ta un atu puternic.

Pentru un plus de profesionalism, pentru cresterea gradului de satisfactie si al randamentului angajatilor tai, aparatele de cafea de inchiriat pentru Bucuresti sau restul tarii pot fi o alegere foarte inspirata.

Aparate de cafea profesionale de inchiriat

Piata aparatelor de cafea profesionale de inchiriat este intr-o crestere exponentiala, iar firmele sau sediile de birouri se orienteaza intr-o masura tot mai mare catre aceasta solutie, foarte convenabila si usor de pus in practica. Cafeaua preparata la aparatele de cafea profesionale care folosesc boabele este cu mult mai savuroasa si mai sanatoasa decat cea preparata cu capsule de cafea.

Iti oferim posibilitatea de a gasi exact ceea ce te interseaza si ti se potriveste, pentru ca oferim aparate de cafea de forme si marimi diferite, care se pot integra foarte bine in locurile unde doresti sa le pozitionezi.

Espressor in Comodat Jura Gigal Smart Connect

inchiriere aparat cafea jura giga

✓    Rezervor apa 5L sau racordare la retea.

     Recipient cafea 1.5 kg

✓     Sistem autocuratare integrat

   24 bauturi pe baza de cafea si lapte(flatwhite, latte…..)

  Conectare Wireless cu telefonul si racitorul de lapte

 


Clasa mare: 60-200 portii pe zi.

Espressor in custodie - Jura WE Smart

Aparate de cafea de inchiriat

✓    Rezervor apa 4 L 

     Recipient cafea 450 gr

✓     Sistem autocuratare integrat

   16 bauturi pe baza de cafea si lapte(flatwhite, latte…..)

  Conectare Wireless cu telefonul si racitorul de lapte

 


Clasa mare: 35-60 portii pe zi.

Aparat de cafea in comodat - JURA E8

Espressor cafea de inchiriat

    Rezervor apa 3 L

     Recipient cafea 350 gr

     Sistem autocuratare integrat

   12 bauturi pe baza de cafea si lapte(flatwhite, latte…..)

  Conectare Wireless cu telefonul si racitorul de lapte

 


Clasa mare: 15-35 portii pe zi.

Aparate de cafea de inchiriat - Jura Giga Professional Smart Connect

Aceste aparate de cafea ofera posibilitatea utilizarii tehnologiei si inovatiei pentru a savura o cafea de lux, rafinata si gustoasa. Aparatul dispune de puterea a doua rasnite, a doua sisteme de fluide si a doua sisteme de incalzire. Este usor de utilizat si se afla pe primul loc in topul aparatelor de cafea de inchiriat pentru birouri sau firme.

El a fost conceput pentru a multumi orice bautor de cafea si poate produce intre 80 si 250 de cafele zilnic.

Giga Professional poate produce peste 20 de tipuri de cafea, de la un expresso tare si savuros, pana la un cremos cappucino, un espresso macchiato, un cafe creme sau un latte macchiato. In plus, fiecare bautura poate fi personalizata si programata dupa gustul si dorinta fiecaruia.

Aparatul are la baza un concept foarte ingenios si intuitiv care permite controlul si manevrarea facila. Si, deloc in ultimul rand, vom mentiona faciliatea oferita de conectivitatea aparatului, tehnologie inovatoare, care permite accesarea lui de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

Daca vrei sa testezi Gratuit un aparat de cafea de inchiriat, contacteaza-ne acum!

Cu noi mergi la sigur, pentru ca iti oferim posibilitatea de a testa gratuit, timp de 5 zile, aparatele si cafeaua pe care le distribuim. 

In cel mult 24 de ore, totul va fi aranjat astfel incat sa iti multumesti angajatii si sa iti surprinzi placut partenerii si oaspetii cu cea mai buna cafea!

Ne gasesti la telefon 0771.397.073 sau ne poti scrie la email office@cofexpert.ro  – unul din reprezentantii nostri iti va raspunde imediat.