Cum să prepari cafea la camping – [10 moduri ușoare]

Pentru pasionații de camping, nu există o parte mai bună a unei excursii de camping decât să salutați dimineața în sălbăticie cu o ceașcă fierbinte de cafea. Devine și mai bine dacă puteți prepara cu ușurință o cafea excelentă.

However, craving for coffee is one thing while preparing it is another. Great coffee while camping might require you to bring a few pieces of equipment with you as well as some prep work. In regards to how much load you are willing to add to your backpack or amount of time you are ready to spend on making the coffee, there are different ways on how to make coffee while camping, and it’s easier than you think.

Cuprins 

10 moduri ușoare de a face cafea la camping

O ceașcă bună de cafea în timpul campingului va adăuga multă comoditate și confort aventurilor dv. în aer liber. Dar cum se prepară cafeaua grozavă în aer liber? Iată un aspect exclusiv asupra celor 10 moduri ușoare de a prepara cafea când faceți camping.

 1. Folosiți o pungă de cafea

La fel ca pungile de ceai, pungile de cafea sunt soluția de cafea convenabilă și rapidă la camping. Fie de casă, fie cumpărate din magazin, pliculețele de cafea sunt puse în apă fierbinte pentru a vă prepara cafeaua. Pungile de cafea ocupă puțin spațiu, nu necesită expertiză și sunt ușor de curățat.

De ce este nevoie?

 • pungi cu pliculețe de cafea
 • Apa fierbinte
 • Vă puteți crea pliculețele personalizate de cafea dacă preferați cafeaua proaspăt măcinată

[Timpul necesar: 4 minute]

Cum să preparați

Primul proces în utilizarea unui pliculeț de cafea este realizarea pliculețelor de cafea standard. Începeți prin a lua o sită de cafea tip coș și o așezați cu fața în jos.

Umpleți filtrul de cafea cu cafea măcinată. Luați un fir de ațăcum au măcelarii, legați și sitați deasupra cafelei măcinate, lăsând o mică sfoară suplimentară pentru a o ține și tăia excesul de voilă sau filtru.

După ce v-ați făcut sacul de cafea sau ați făcut pliculețul de cafea sau cumpărat de la magazin, fierbeți apa până pe sobă sau un foc. Puneți plicul de cafea în apă clocotită și lăsați-l timp de 3 minute. Scoateți plicul de cafea și bucurați-vă de ea.

AVANTAJE

Ușor de folosit

Ușor de curățat

Nu are nevoie de echipament suplimentar

DEZAVANTAJE

Necesită ambalarea zațului de cafea vechi

Cafeaua poate avea un gust învechit

 1. Metoda Cowboy

Unul dintre cele mai iconice lucruri este un grup de cowboys care se relaxează în jurul unui foc aprins, bând cafeaua neagră din oala de cafea fierbinte. Cafeaua cowboy este renumită pentru textura groasă, întunecată și este unică pentru utilizarea unui ou pentru a ajuta la procesul de preparare a cafelei.

De ce este nevoie

 • Apă rece
 • Pălărie de cowboy
 • 1 ou întreg
 • Cafea măcinată
 • Tifon
 • Vas de cafea cu staniu

[Timpul necesar: 4 minute]

Cum să preparați

Turnați apa în vasul de cafea cu staniu și puneți-l pe un arzător sau pe foc până se fierbe complet. Puneți cafeaua măcinată în tifon, apoi spargeți puțin un ou și puneți-l în vârful cafelei măcinată.

Se leagă tifonul și combinația de ou/cafea și se pune în apa clocotită. Luați apa de pe foc și lăsați amestecul de cafea timp de 6-9 minute, după care scoateți amestecul de cafea și tifon și serviți.

AVANTAJE

Nu are nevoie de echipament suplimentar

Perfect pentru prepararea cafelei pentru două sau mai multe persoane

Nu este nevoie de folosirea filtrelor de hârtie

DEZAVANTAJE

Cafeaua are un gust calcaros și excesiv de extras atunci când este preparată de mult timp

Cafeaua poate avea poate fi prea groasă

Citiți mai multe despre aparatul de cafea cu distribuitor de apă caldă

 1. Percolator

Percolatorul este de obicei una dintre cele mai bune metode de a face cafea la camping, și este identificabil prin filtrul său de aluminiu și blatul din sticlă. De asemenea, de obicei vin în dimensiuni mai mari de 8-12 căni, deci sunt perfecte pentru grupuri de camping mai mari.

De ce este nevoie

 • cană de oțel emailat
 • Cafea grosieră
 • Un foc de tabără sau un element de încălzire semnificativ

[Timp necesar: 6 minute]

Cum să preparați

Pentru a prepara cafea folosind un percolator de cafea, începeți prin a dezasambla percolatorul și a umple vasul percolator cu apă rece ușor până la aproximativ jumătatea nivelului. Puneți cafeaua pe jumătate în filtrul de cafea din aluminiu și puneți un filtru de capac pe blatul filtrului. Puneți filtrul pe suportul din aluminiu și puneți întreaga unitate în vasul percolator care are apa.

Puneți capacul pe fierbător și puneți fierbătorul la foc și lăsați-l să dea în fiert. Atunci când apa clocotește, face bule și se revarsă peste cafeaua măcinată făcând un sunet zgomotos. Lăsați să fiarbă 5 minute, apoi scoateți vasul de pe foc și bucurați-vă de cafea.

AVANTAJE

Ușor de folosit

Perfect pentru grupuri mari

Nu este nevoie de o tehnică special

DEZAVANTAJE

Filtru din aluminiu și blatul din sticlă este ușor de spart

Nu este ușor portabil

 1. Folosiți un vas Moka

Vasele Moka, cunoscute și sub numele de aparate espresso Stovetop, fac o cafea puternică și vibrantă. Această metodă de preparare a cafelei este, de asemenea, o mare tradiție europeană. Acesta vă oferă un mod de a face ca cafeaua dv. de camping să nu aibă gust de cafea de camping. Coșul său de filtru metalic încorporat asigură că nu vă va lipsi niciodată cafeaua din cauză că ați uitat filtrele de hârtie.

De ce este nevoie

 • Cafea fină măcinată
 • lingură de măsurare pentru cafea
 • Căni
 • Apă
 • Un vas Moka

[Timp necesar: 8 minute]

Cum să preparați

Procesul de preparare cu un vas Moka presupune umplerea compartimentului de jos cu apă, iar compartimentul din mijloc cu o cafea fină măcinată. Apoi așezați carafa de servire în partea superioară. Când apa fierbe, extractul de cafea se duce în recipientul de servire. Știți că este gata atunci când cafeaua nu mai curge din tubul interior și puteți ridica capacul pentru a vedea progresul.

Cele mai multe vase Moka sunt proiectate din aluminiu și le puteți folosi pe foc. Cafeaua produsă seamănă mai mult cu un espresso. Cu toate acestea, fiți mai atenți cu mânerul din plastic când se încălzește.

AVANTAJE

 

Are construcție metalică pentru o durabilitate extinsă

Perfect pentru a călători singuri

DEZAVANTAJE

Are un suport de plastic care s-ar putea lichefia pe foc

Cafeaua poate avea un gust calcaros, dacă nu este controlată

 1. French Press

A face cafea la camping este mai ușor folosind aparatele de cafea French Press. Aparatele de cafea French Press sunt confecționate dintr-un material durabil, inclusiv; oțel inoxidabil sau plastic cu pereți dubli, ceea ce le face perfecte pentru camping.

De ce este nevoie

 • Aparat de cafea French Press
 • Cafea fină măcinată
 • Fierbător
 • Apă

[Timp necesar: 4 minute]

Cum să preparați

În prepararea cafelei, trebuie să aveți o cană de apă pentru fiecare linguriță de cafea turnată în presă. Lăsați fiarbtă să se răcească timp de 30 de secunde și turnați jumătate din apă în French Press în timp ce așteptați ca cafeaua să înflorească. După aproximativ un minut, turnați toată apa rămasă și lăsați-o câteva minute.

Lăsați puțin spațiu și așezați ușor capacul în partea de sus. Pentru o cafea tare, ar trebui să o lăsați să timp de 3 minute. Apăsați ușor pompa de la French Press și turnați cafeaua și bucurați-vă de ea. Băutura dv. delicioasă și aromată este gata.

AVANTAJE

Oțel inoxidabil realizat pentru o durabilitate mai mare

Are buton și mâner tactil pentru o manevrare sigură

Ușor de folosit

DEZAVANTAJE

Metoda scoate la iveală arome naturale, deci este greu să vă alegeți cafeaua

 1. Filtru pentru o singură servire

Să faceți cafea în timp când sunteți la camping nu a fost niciodată atât de ușor. Filtrul pentru o singură servire a fost conceput astfel încât să se sprijine în partea de sus a cănii fără să cadă. Acest filtru este unul dintre cele mai portabile aparate de cafea, întrucât este complet plat atunci când nu îl utilizați în comparație cu alte filtre care ocupa putin mai mult spatiu. Acesta este unul dintre cele mai bune ustensile pentru cafeaua filtrată.

De ce este nevoie

 • Apă
 • Cafea măcinată
 • O cană
 • Fierbător
 • Filtru cu o singură servire

[Timp necesar: 4 minute]

Cum să preparați

Filtrul Single Serve folosește metoda de turnare peste cafea. Pur și simplu plasați cafeaua în filtru și apoi fierbeți apa într-un ibric. Lăsați apa să se răcească puțin și apoi turnați ușor apa peste cafeaua măcinată. Puteți turna apa câte puțin pentru a permite cafelei să înflorească înainte de a turna toată apa în ea.

Dacă aveți nevoie de un ”zvâc” suplimentar în ceașca dv. de cafea, puteți ridica filtrul deasupra ceștii și stoarceți lichidele și uleiurile concentrate rămase. Vă bucurați imediat de ceașca de cafea.

AVAN TAJE

Portabil ușor

Ușor de folosit

DEZAVANTAJE

Nu este cea mai bună opțiune pentru un grup de oameni

 1. Gadgeturi cu presă manuală

Dacă vă place espresso, Hand Press Gadgets vă oferă un motiv pentru a zâmbi. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a reproduce extragerea concentrată a cafelei prin construirea presiunii rintr-o pompă manuală pentru a vă oferi gustul adevărat.

De ce este nevoie

 • Apă fiartă
 • persoană cu antebrațe puternice
 • Cafea măcinată fin, având textura padurilor de cafea preambalate
 • Cană

[Timp necesar: 1 minut]

Cum să preparați

În funcție de abilitățile dv., puteți folosi espressoare de mână pentru a face o cafea excelentă. Începeți prin a lăsa apa fiartă în dispozitivul Hand Press Gadgets timp de 30 de secunde și turnați cafeaua măcinată în el. Așteptați ca cafeaua să se stabilească înainte de a începe să pompați. Când vedeți un strat brun și bogat deasupra, puteți începe să turnați în cană.

AVANTAJE

Vine ca o unitate singulară, deci nu există bucăți suplimentare de ambalare

Vă permite să vă bucurați de un espresso delicios în aer liber

Poate fi utilizat cu cafea preambalată sau proaspăt măcinată

DEZAVANTAJE

Se răcește repede

Greu de pompat până la 16 bare de presiune

 1. Cafeaua AeroPress

AeroPress este unul dintre cele mai voluminoase aparate de cafea, dar și unul dintre cele mai simple de utilizat. Acesta face una dintre cele mai proaspete căni de cafea pe care le-ați întâlnit și nu este surprinzător că a câștigat o popularitate extraordinară în rândul majorității adepților de cafea. AeroPress are plastic rezistent și robust și are un echipament suplimentar de pregătire, cum ar fi paleta de amestecat, o lingură de măsurare și o pâlnie pentru a preveni vărsarea.

De ce este nevoie

 • Filtre de hârtie sau filtre de metal reutilizabile
 • Cafea mediu măcinată
 • ceașcă mare

[Timp necesar: 3 minute]

Cum să preparați

Adăugați două lingurițe de cafea măcinată mediu fin în tubul mai mare al camerei AeroPress. Înmuiați cafeaua în apă de aproximativ două degete și lăsați-o să înflorească aproximativ 30 de secunde pentru a dezvolta arome și parfum. Adăugați apă fierbinte până când camera este plină și amestecați cafeaua cu o paletă.

Introduceți pompa în cameră și apăsați lent. Ar trebui să folosiți o cană stabilă și robustă cu AeroPress pentru a evita să dea pe dinafară atunci când începeți să apăsați în jos. Puteți adăuga apă după gust. Oferă o băutură al naibii de bună pentru a vă menține fericit în călătoria dv. de camping.

AVANTAJE

Pachetul conține ustensilă suplimentară folosită la prepararea cafelei

Din plastic rezistent, dificil de rupt sau de zgâriat

Unități de măsură încorporate ușor de utilizat

Extracție forțată care favorizează producerea unei cafele curate și robuste

DEZAVANTAJE

Nu este ușor portabil și ocupă mult spațiu

Are 3 componente și dacă le încurcați între ele, nu va mai funcționa

 1. Cana de călătorie

Cana Pour Over Travel oferă una dintre cele mai ușoare metode de a face cafea la camping, deoarece vă preparați cafeaua în cana de călătorie folosind filtrul de metal reutilizabil inclus în pachet. Turnat-în-cană este o opțiune portabilă pentru a face niște cafea în timpul campingului, fiind nevoie doar de clătire, ștergere, aplatizare și ambalarea ei.

De ce este nevoie

 • Cafea măcinată
 • Dripper
 • Con de filtrare
 • Apă
 • Fierbător

[Timp necesar: 6 minute]

Cum să preparați

Cu privire la modul de preparare a cafelei la foc de tabără folosind cana de călătorie, începeți prin a deschide conul pentru a seta inelul de jos deasupra cupei. Puneți filtrul pe cana de călătorie pour-over și două lingurițe de cafea. Fierbeți apa și lăsați-o să se răcească câteva minute.

Turnați apă suficientă pentru a satura cafeaua și lăsați-o să înflorească câteva minute. Văsați apa rămasă și îndepărtați filtrul. Puneți capacul pe cana de călătorie și bucurați-vă de una dintre cele mai bune cafele preparate.

AVANTAJE

Oțelul inoxidabil și ceașca stratificată sub vid menține cafeaua fierbinte pentru mult timp

Foarte rezistentă

DEZAVANTAJE

Nu este potrivită pentru multe personae

 1. Manual Espresso Machine

Manual Espresso machines are highly portable and can be taken anywhere for your camping adventures. Depending on your expertise, you can use these coffee makers to get excellent coffee.

De ce este nevoie

 • Filtru metalic
 • Expresor manual
 • Cafea măcinată
 • Apă

[Timp necesar: 1 minut]

Cum să preparați

Primul pas asupra modului de preparare a cafelei în timpul campingului folosind espressoarele manuale, este să începeți prin a lăsa apa fiartă în espresso timp de 30 de secunde și apoi se toarnă cafeaua peste cafeaua măcinată. Nu trebuie să comprimați cafeaua, deoarece capacul va face acest lucru. Permiteți cafelei să se stea puțin înainte de a începe să pompați. Când vedeți un strat maroniu și bogat deasupra, puteți turna în ceașcă.

Este nevoie de câteva abilități

Cafeaua poate deveni calcaroasă atunci când este lăsată mult timp

Concluzie

După cum ați văzut, există diferite moduri de a face cafea la camping. Dacă nu doriți să achiziționați echipament de preparare a cafelei, puteți să rămâneți metodele mai simple de preparare a cafelei, precum metoda cowboy și utilizarea pungilor de cafea. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei cafele de înaltă calitate, s-ar putea să fiți dispus să faceți un sacrificiu și să luați cu dv. un French Press sau un espressor.