5 trucuri de cafea care îți vor revoluționa ziua de muncă

După un apel de trezire la 6 dimineața și o întârziere de patruzeci de minute de tren, ultimul lucru pe care îl doriți este o ceașcă slabă de cafea la birou. Iată 5 trucuri de cafea la birou pentru a-ți revoluționa ziua de muncă.

O băutură caldă este cu adevărat transformatoare, acționând ca o resetare mentală pentru ziua de muncă stresantă care urmează; angajații dv. nu ar trebui să se mulțumească cu altceva decât perfecțiunea când vine vorba de cafea la birou. Iată cinci trucuri de cafea, care vor sigur îmbunătăți calitatea și aroma cafelei de birou.

  1. Folosiți numai boabe de cafea la birou de calitate

Cafeaua instant este rar savurată, consumată mai mult pentru lovitura de cafeină decât plăcerea experienței de băut. Boabele de cafea  pot face cu adevărat lumea diferenței când vine vorba de cafea la birou, iar o astfel de schimbare simplă poate stimula moralul și crește productivitatea personalului.

  1. Beți dintr-o ceașcă pe care o iubiți

Acasă, toată lumea are o cană preferată din care le place să bea; de ce acest lucru ar trebui să fie altfel la birou? Să ai o varietate de stiluri și forme de căni în bucătăria personalului este un gest mic, dar grijuliu. Angajații vor fi definiți prin cana aleasă, care va încuraja camaraderia în rândul membrilor personalului. În mod alternativ, puteți cere angajaților să-și aducă propriul termos; acest lucru îi va face să se simtă mai acasă și să fie mai ajutători pentru mediul înconjurător din compania dv., deoarece este irosită mai puțină apă în timpul curățării.

  1. Aveți grijă la datele de expirare de pe cafeaua dv.

Cafeaua veche este cu siguranță neplăcută, motiv pentru care ar trebui să țineți minte pentru cât timp au fost deschise pachetele de cafea. Cafeaua închisă ermetic poate dura până la șase luni, dar fără spații de depozitare adecvate, bhoabele vor rămâne proaspete doar câteva săptămâni. Etichetele vă pot ajuta să țineți minte datele cafelei, dar este posibil să nu fie necesar în perioadele aglomerate în care consumul de cafea al personalului este la apogeu.

  1. Actualizați-vă aparatul de cafea in comodat

Aparatele de cafea in comodat moderne de cafea fac viața mult mai ușoară. A dispărut nevoia de a prepara un singur ibric și să țineți minte cât timp a rămas a stat; apasă doar câteva butoane și vei reveni la lucru în cel mai scurt timp. Spre deosebire de cafeaua instant slabă, un aparat poate satisface gusturile individuale ale fiecărui membru oferindu-le cafeaua pe care doresc să o consume cu adevărat. Un aparat de cafea arată și foarte impresionant pentru oaspeții sau clienții care vin să vă viziteze compania.

  1. Folosiți apă proaspătă

Acest factor este adesea neglijat, dar calitatea apei poate avea un adevărat impact asupra aromei de cafea; apa tare sau nefiltrată o poate face mai stătută și mai greu de savurat. Apa filtrată va transforma gustul cafelei companiei dv., oferind un gust răcoritor și plăcut pe care toată lumea îl va iubi.

Ceva atât de simplu ca o ceașcă bună de cafea la birou are puterea de a crește productivitatea personalului și de a face forța de muncă mai voioasă. CofeXpert.ro poate satisface toate nevoile dv. legate de cofeină, sigur pentru a face mediul de lucru un loc mai bun pentru a vă transforma în fiecare zi. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre cafea și aparatele de cafea la birou pe care le putem oferi pentru afacerea dv.