Beneficiile cafelei la birou!

Cafea la birou – Oferte cafea la birou

Cafea la birou – Dupa cum bine stim, angajatii iubesc cafeaua delicioasa, in special de dimineata. Este o parte din rutina multora, moment in care angajatii se bucura de o cupa aburinda, capata un impuls de energie si reflecta asupra zilei la serviciu. Angajații sunt de parere  că a avea un espressor de cafea la birou in custodie / comodat este important atat pentru creșterea productivității, cat și fericirea generală și satisfacția muncii!

În prezent, 75% dintre australienii beau cel puțin o ceașcă de cafea pe zi, iar 84% dintre australienii vor cheltui bani pentru o cafea pentru birou.

Așadar,  sunt sanse reale, sa existe cel puțin câțiva membri ai personalului tău care beau cafea pentru birou zilnic și ar aprecia cu adevărat să o ai la îndemână la locul de muncă.

Nu numai că o ceașcă de cafea vă poate oferi acel boost atât de necesar de cofeină, ci este un instrument excelent pentru a crește productivitatea și motivația la birou.

Așadar, dacă tu sau șeful tau aveți îndoieli cu privire la furnizarea de cafea pentru birou și eficacitatea pauzelor de cafea, iată câteva motive bune care pot dovedi cum ajuta de fapt cafeaua. Ba chiar mai mult, aproximativ două căni de cafea la birou pot REDUCE DURERILE MUSCULARE CU PANA LA 48 %

Alege cafea la birou – CofeXpert.ro

Cafea pentru birou – Beneficii

  1. Ameliorarea durerii

Un STUDIU realizat de Institutul Național de Sănătate în Muncă a descoperit că înainte de a lucra la un task la birou pe computer, consumul de cafea ar putea avea un efect puternic de calmare a durerii.

  1. Comportament etic

Într-un studiu din 2014, persoanele obosite cărora li s-a administrat  cofeină înainte de a participa la un test au descoperit că au mai multe șanse să respecte principiile lor.

  1. Arată că vă pasă

O cafea bună este un avantaj foarte prețios pentru vă permite să arătați personalului dvs. ca este apreciat. Oferind angajaților dvs. opțiuni de cafea la birou, ceai și băuturi calde, le oferiti șansa de a se reîncărca de energie și de a începe urmatorul task reimprospatati.

  1. Productivitate crescuta

Poate inca neincrezator, insa consumul de cafea vă poate ajuta să vă concentrați și să vă îmbunătățiți timpul de reacție, atenția și raționamentul.

A no-brainer, but drinking coffee can help to focus your mind and improve your reaction time, attention and reasoning. De asemenea, poate îmbunătăți memoria și puterea de concentrare.

Un STUDIU a descoperit că 80% dintre angajați au moralul mai crescut și sunt mai motivați să facă lucrurile bine atunci când li se pun la dispoziție simple beneficii precum cafea și ceai proaspăt, gratuit.

cafea la birou

5.   Atmosfera pozitiva la locul de munca

Oferirea unei soluții corporative de cafea la birou nu va îmbunătăți doar productivitatea personalului; dar poate ajuta și la facilitarea lucrului în echipă. 40% dintre angajații chestionați au spus că au avut conversații mai constructive la o ceașcă de cafea.

Un studiu MIT a mai constatat că pauzele de cafea la birou au avut un efect pozitiv în creșterea forței grupurilor la locul de muncă și creșterea productivității. A bea ceașcă de cafea cu colegii tăi este o modalitate excelentă de a face schimb de opinii, de a împărtăși și de a crea idei noi.

6.   Îmbunătățește moralul

Un studiu a arătat că 37% dintre angajați ar prefera cafeaua dulce proaspătă, zilnică, decât company CHRISTMAS PARTY! Avantajele la locul de muncă rentabile, precum cafeaua gratuită, fac ca un angajat să se simtă valoros și apreciat.

Alege oferta cafea la birou – CofeXpert.ro

oferta cafea la birou

 

 

Beneficii asupra  sănătatii tale

Există de asemenea, multe beneficii pentru sănătate associate consumului de cafea:

  • Consumul de cafea în fiecare zi a demonstrat că poate scadea riscul de a dezvolta diabet de tip 2
  • Consumul de cafea a fost asociat de asemenea, cu un risc mai mic de Parkinson, demență, cancer la ficat, boli de inimă, accident vascular cerebral și Alzheimer
  • Cafeaua este plină de antioxidanți, care sunt luptători puternici împotriva cancerului

Un studiu de la Harvard a descoperit că femeile care beau 4 sau mai multe căni de cafea pe zi aveau un risc mai mic cu 20% să devină deprimate.

Cum să cresti productivitatea cu o cafeaua

Nu te-ai convins inca? Iata cateva modalitati creative prin care poti da un boost productivitatii angajatilor cu o ceasca de cafea !

Căni de cafea la birou unice pentru angajați

În loc să optezi pentru o cană de cafea plictisitoare, de ce să nu personalizezi cănile de cafea pentru birou? Includeți un citat pozitiv sau o afirmație distractivă  pe cani pentru a inspira și motiva personalul.

Pauze de cafea

Pauzele de cafea sunt o modalitate excelentă pentru ca personalul să se reunească într-un cadru informal și să vină cu idei și soluții creative. Adăugați un expresor de cafea în bucătăria dvs. de birou; astfel încât personalul să poată face o cească de cafea aburită după bunul plac.

Planificați un ceai de dimineață

Organizati un morning tea  , unde tot personalul se poate strânge sa impartaseasca idei; cu niște prajituri delicioase și o ceașcă aburită de cafea. Nu numai că va stimula moralul echipei, dar personalul va reveni împrospătat și pregătit pentru ziua de lucru.

Soluții corporate de cafea pentru birou și consumabile pentru bucătărie 

Furnizarea de cafea la birou este atât de importantă în zilele noastre ; și nu vorbim despre cafea instant, deoarece nimeni nu vrea să bea o cafea proastă. Păstrează-ți biroul motivat și energizat cu un expresor de cafea pentru birou  in coodat. Cu o cheltuială minima, crește productivitatea, moralul  și reduce stresul la muncă. Este un avantaj mic, nu foarte costisitor, cu un impact mare. Partenerul nostru de Expresoare de cafea, JURA este specializat expresoare de calitate pentru biroul dvs.  Vă putem ajuta și cu boabele de cafea pentru biroul dvs.

Pentru a vă asigura că locul dvs. de muncă este unul fericit și productiv ; vorbiți astăzi cu noi despre o soluție de cafea la birou. Putem ajuta de asemenea cu toate sursele de aprovizionare. Ne asiguram ca veti avea permanent necesarul.

Alege oferta de cafea pentru birou CofeXpert.ro