Motive pentru a consuma cafea la birou!

Cafea la birou pentru confortul tau!

Cafea la birou – Exista multe motive pentru care ar trebui sa consumati cafea la birou, iar in cele ce urmeaza veti avea ocazia de a le descoperi. Benficiile cafelei sunt incontestabile si multi dintre noi stim acest lucru. Avand in vedere faptul ca la birou va trebui sa fim mereu axati pe productivitate, atunci vedem rolul cafelei. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa consumati cafea la birou:

1.In cazul in care veti alege sa va delectati cu o cafea la birou in fiecare dimineata; veti avea posibilitatea de a va trezi mai repede si de a incepe o zi productiva, plina de beneficii. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca in cafea se regaseste cofeina; unul dintre cei mai buni stimulati pentru creier. In aceste conditii veti avea ocazia de obtine in fiecare dimineata un boost de energie, ce va ajuta sa va duceti al bun sfarsit, sarcinile de peste zi.

2.Pe de alta parte, despre cafeaua la birou, putem spune ca va imbunatati intr-un mod semnificativ productivitatea. Dupa anumite studii desfasurate  in acest sens, s-a observat faptul ca angajatii care iau pauza de cafea, sunt mai productivi si colaboreaza mai bine cu colegii de birou. In acest sens, putem spune ca explicatia este una foarte simpla, deoarece aceste persoane ce consuma cafea la birou sunt mai relaxate si mult mai sociabile.

3.Despre consumul de cafea la birou, putem spune de asemenea ca poate prelungi viata. Acest lucru a fost studiat si s-a aflat ca exista o corelatie intre cantitatea de cafea consumata si reducerea riscului de a muri. Printre beneficiile cafelei asupra sanatatii putem aminti scaderea colesterolului din sange, accelerarea metabolismului; scaderea riscului de diabet, protejarea ficatului si nu in ultimul rand, protejarea creierului impotriva unor afectiuni degenerative.

4.Cafeaua la birou, poate avea rolul de a reduce durerile de spate cauzate de sedentarism. Acest lucru este unul adevarat, iar persoanele ce au job-uri statice sunt incantate de tot ceea ce ofera cafeaua. Putem spune ca are un efect sedativ fata de acest tip de durere si veti simti cu siguranta atenuarea lor.

5.In alta ordine de idei, o cafea la birou, poate reduce stresul cauzat de oboseala. Acest lucru este foarte important, si veti avea ocazia de a scapa de irascibilitate si senzatia de stres permanent. Aroma unei cafele la birou, va reduce intr-un mod considerabil stresul si va ajuta sa va concentrati mai bine la activitatile pe care le veti desfasura, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

6.O cafea la birou, va ajuta de asemenea sa va mentimeti greutatea, deoarece are rolul de a accelera metabolismul. In cazul in care veti lua in calcul consumul cafelei la birou, veti avea ocazia de a metine greutatea echilibrata. Daca veti merge la sala dupa birou, veti avea ocazia de a va imbunatati performantele, prin consumul de cafea.

Asadar, vedem ca daca veti lua in calcul consumul unei cafele la birou; veti dispune de toate aceste beneficii foarte importante pentru sanatate si pentru desfasurarea activitatii profesionale in conditii optime. Veti observa ca odata cu crearea acestui obicei de a consuma cafea la birou; veti avea ocazia de a va simti mult mai bine zilnic si de a duce la bun sfarsit sarcinile profesionale. Daca ne mai gandim si la pretul avantajos al unei cafele, in raport cu tot ceea ce are de oferit, atunci avem un motiv in plus pentru a consuma in fiecare zi o cafea la birou.