Soluții de cafea pentru birou care nu depasesc bugetul biroului  

 

Știți cât de mult se bazează echipa dvs. pe cafea ? Cu cât mai mulți oameni se bazează pe o cafea la birou pentru a-și începe ziua, tot mai mulți angajatori realizează necesitatea unei soluții de cafea la birou, pentru a menține personalul motivat și pentru a crește productivitatea. Studiile au arătat în medie, 65% dintre persoane beau 3 sau mai multe cafele pe zi, astfel că menținerea personalului motivat  la birou  merită.

Ce soluție de cafea pentru birou este potrivită pentru tine? 

Există atât de multe aparete de cafea pentru birou din care să alegeți, dar de departe un espressor in comodat este cel mai bun. Este ușor de utilizat, iar majoritatea mărcilor vor rula și cicluri automate de clătire. Birourile mici până la mijlocii pot găsi achiziționarea unui espressor de cafea mai rentabila decât închirierea, atunci când vine vorba de espressoare cu cafea boabe pentru birou. Birourile mai mari ar putea prefera avantajele fiscale ale închirierii sau închirierii unui espressor.Dacă decideți să cumpărați prețurile încep de la aproximativ 1.000 USD până la 15.000.00 USD pentru un spațiu mai mare de tip birou.

Espresoare de cafea la birou cu boabe proaspăt rasnite pentru a face o cafea la locul de muncă, cu setările proprii ale băuturii. Un espressor in comodat cu cafea boabe pentru birou precum Giga X7 de la Jura combină cafea proaspăt măcinată în fiecare ceașcă. Tehnologia modernă care permite setările individuale de băuturi direct de pe smartphone-ul dvs., a dovedit un succes mare în multe birouri, angajații nu mai trebuie să se certe asupra modului în care setează mașina de cafea, deoarece pot programa setările de băuturi pe telefonul lor. În mediul nostru de lucru din ce în ce mai mobil, Aplicația de cafea Jura pentru smartphone-uri, pune literalmente cafeaua în vârful degetelor.

Tehnologia cafelei pentru birou

Soluții de cafea pentru birou,un lucru este sigur, angajații sunt  conștienți de calitatea cafelei, iar cupa standard instantaneu devine un lucru din trecut. Mașinile automate de cafea proaspăt măcinata vor adăuga o notă de clasă pentru clienți și vor păstra personalul fericit.

Aplicația Smart Connect de cafea pentru birou este uimitoare, orice birou își dorește! 

Dacă încă nu ați auzit despre această aplicație de la Jura, cel mai probabil o veți face în viitorul apropiat. Are un impact mare asupra personalului biroului, atât asupra fericirii, cât și productivitații.

Deci despre ce este vorba? Lasă-mă să explic. Jura Coffee App, Tehnologie deasupra restului. S-ar putea să aveți deja un espressor de cafea in comodat la locul de muncă, un dinozaur comercial care produce cafeaua medie după o cafea medie.Noua tehnologie de cafea pentru birou proaspătă rasnita și aplicația pentru cafea exista acum si in birourile din Bucuresti. Nu mai trebuie să te adaptezi la setările standard, nu mai trebuie să ai cafeaua prea slabă sau prea puternică, deoarece așa este setată mașina. Vedeți mai jos câteva dintre mărturiile angajaților fericiți care își customizeaza cafeaua la locul de muncă. „Scor 8/10 Oamenii iubesc noua aplicație” „Pot doar să spun, că a fost un succes uriaș cu personalul” Deci, cum funcționează? Pur și simplu descărcați pe smartphone sau tabletă aplicatia Smart Connect. Customizeaza-ti pe telefon sau tableta bauturile si esti gata să îți prepari cafeaua.
Espressorul in comodat își transfera setările făcându-vă ceasca perfectă în timp ce o programați! Dacă vă aflați într-un birou mediu până la mare și doriți flexibilitatea de a vă programa propria cafea, aplicația Jura este pentru dvs. Este accesibil pentru spațiile de birouri mici și mari? Pe scurt Da Jura are o serie de opțiuni pentru espressoarele de cafea ideale si pentru birourile mari cat si pentru cele mici. Vă recomand să consultați E8 sau WE8 pentru birourile mici până la medii care produc în medie 10-45 de persoane pe zi sau gama Jura Giga pentru întreprinderile mijlocii și mari care fac de la  50 de cafele pe zi.