Cel mai bun espressor de cafea in comodat pentru birou

Cum să selectați un espressor de cafea in comodat  potrivit pentru biroul dvs.

 

Vi s-a cerut să furnizați un espressor de cafea in comodat pentru birou sau poate pentru propria afacere și doriți să furnizați cafea personalului și clienților? Indiferent de motiv, există diferite circumstanțe care vor determina alegerea finală și care mașină este cea mai potrivită pentru tine.

Capacitatea

Primul pas este să determinați câte cafele veți face pe zi, locurile de muncă mai mici ar putea face de la 20 la 80 de căni, în timp ce birourile corporative mari fac de la 90 până la 150+ cafea pe zi. Capacitatea va determina opțiunile și gama de prețuri.
Ceea ce oamenii nu consideră adesea este căutarea a două aparate de cafea in comodat pentru a gestiona volumul de cafea, mai degrabă decât unul, avantajul acestui lucru este acela de a face mai multe cafele mai repede în perioadele aglomerate precum pauzele de prânz sau dacă găzduiești o conferință.

Celălalt avantaj al acestui lucru este capacitatea de a avea întotdeauna unul în funcțiune în timp ce celălalt este deservit sau, din anumite motive, necesită reparații.

Componentele importante care trebuie luate în considerare sunt:

Dimensiunea rezervorului de apă sau poate este mai bine să vă plonjați în rețeaua de apă cu filtrare comercială.

Recipient de boabe – câte boabe poate ține espressorul in comodat la un moment dat.

Dimensiunea mașinii  – cât spatiu aveți în zona pe care doriți să il utilizați. Puteți scurge tava de picurare la espressorul de cafea in comodat?

Selectarea cafelei și caracteristici

Caracteristicile espressoarelor in comodat pot varia foarte mult, de la alegerea cafelelor pe care le faceți cu unele aparate care oferă ciocolată caldă, împreună cu baghete cu aburi pentru spălarea propriului lapte și multe altele.

Dacă ciocolata caldă nu este o cerință nu fi balansat inutil, nu toate espressoarele in custodie care fac ciocolată caldă fac și cafea excelentă, cel mai bun lucru este să testezi mai întâi cafele. Mulți furnizori oferă o probă gratuită sau puteți gusta testul la sediul dvs. înainte de a vă decide.

Espressoarele in custodie au selecția de cafea de care ai nevoie așa cum îți place! Boabe proaspete de cafea și  lapte proaspăt

espressor in comodatCumpărați, închiriați sau finanțați un espressor de cafea in comodat?

Mașinile de cafea sunt deductibile fiscal, ceea ce puteți solicita depinde dacă sunteți înregistrat in scopuri de tva sau nu și dacă vă conduceți afacerea de acasă. Vă recomand să solicitați consultanță de la agentul dvs. fiscal pentru a afla ce drept are afacerea dvs.

 

Aprovizionare.

Dacă preferați să cumpărați și aveți bani pentru a cumpăra direct o mașină nouă, acest lucru este mai ieftin în timp, sau este posibil să vindeți cafea și, în acest caz, prin achiziționarea espressorului de cafea, aceasta este achitată în câteva luni scurte.

Leasing.

Acest lucru se potrivește unor companii care nu doresc să depășească costul complet de achiziție și îl pot extinde pe un contract de închiriere de 12-36 de luni, acest lucru le oferă și reasigurare, deoarece majoritatea planurilor de închiriere espressoare vor include costurile de service și înlocuirile, dacă ceva se defecteaza.

Unii furnizori de cafea vor oferi chiar și gratuit espressor in comodat dacă se comandă cafeaua lor, asigurați-vă că citiți mai întâi recenziile, deoarece unii furnizori vă limitează la un tip de cafea boabe pentru birou, care nu este întotdeauna cel mai bun.

 Chirie cu finanțare proprie.

Există companii de finanțe care oferă o chirie de 3 ani pentru programe proprii, cum ar fi CofeXpert.ro. Aceștia îți asigură închirierea espressoarului cu o rată mai mare în primul an, dar scad cu 30% în al doilea și al treilea an, în acest moment devii proprietarul mândru, cu această opțiune îți vor permite, de asemenea, să faci upgrade în primii 12 luni fără nicio penalitate.

Oricare ai alege cel mai important lucru pe care îl poți face este să degustați cafeaua și să fiți siguri că nu mai  aveți toate caracteristicile, capacitatea și structura de plată care să se potrivească cerințelor dvs., sunteți mulțumit de asistența continuă a cafelei și a furnizorilor de servicii.

 

Testeaza acum noul espressor de cafea in comodat cu aplicatie Smart Connect