Cum sa alegi un furnizor de cafea ideal!

Soluții de cafea pentru birou care nu depășesc bugetul !

 

Știți cât de mult se bazează echipa dvs. pe cafea la birou?Cum sa alegi un furnizor de cafea ideal?

Cu cât mai mulți oameni se bazează pe o cafea pentru a-și începe ziua, tot mai mulți angajatori realizează necesitatea unei soluții de a avea cafea la birou si espressor in comodat, pentru a menține personalul motivat și pentru a crește productivitatea.

Studiile au arătat că 70% din consumatorii de băuturi beau cafea și, în medie, 65% dintre oameni beau 3 sau mai multe cafele pe zi, astfel că furnizarea espresso-ului sau latte-ului preferat al angajaților merită pentru menținerea personalului la locul de muncă.

inchirieri espressoare cafea

Ce soluție si furnizor de cafea la birou este potrivită pentru tine?

Există atât de multe aparate de cafea in comodat  dintre care să alegeți, dar de departe un aparat automat de cafea Jura in custodie este cea mai buna varianta. Sunt ușor de utilizat, iar majoritatea mărcilor vor rula și cicluri automate de clătire.

Birourile mici până la mijlocii pot considera achiziționarea unui aparat de cafea mai rentabil decât închirierea, da nu realizeaza ca nu beneficiaza de mentenanta periodica, iar aceste espressoare se vor strica, iar bugetulva fi depasit cu mult si nici de care permanent nu vor beneficia. Birourile mai mari ar putea prefera avantajele fiscale ale custodiei sau comodatului unui aparat ( „Închiriază pentru a avea”).

Faceți clic aici pentru a vedea ce opțiuni sunt cele mai potrivite pentru dvs.: Aparate de cafea Office in custodie

De la boabele de cafea proaspătă la ceașca de cafea la locul de muncă, cu setările proprii ale băuturii:

Știați că puteți economisi până la 70% cumpărând cafea-boabe proaspătă ca să nu mai vorbim de mediul mai eco și beneficiile pentru sănătate.

Un espressor in comodat / custodie cu cafea boabe precum Jura Smart combină cafeaua proaspăt măcinată în fiecare ceașcă. Tehnologia modernă care permite setările individuale de băuturi direct de pe smartphone-ul dvs. a avut un mare succes în multe birouri, întrucât angajații nu mai trebuie să se certe asupra modului în care setează aparatul de cafea, deoarece pot programa setările de băuturi pe telefonul lor.

În mediul nostru de lucru din ce în ce mai mobil, aplicația de cafea Jura pentru smartphone-uri pune literalmente cafeaua la vârful degetelor.

Orice ați decide vreodată, un lucru este sigur, și anume că angajații sunt conștienți de calitatea cafelei, iar cuppa standard instantaneu devine un lucru trecut. Aparatele automate de cafea in comodat proaspăt măcinată vor adăuga o notă de clasă pentru clienți și vor păstra personalul fericit.

Dispozitiv de conectare inteligentă

Tehnologia aplicației

Personalizați-vă cafeaua, așa cum vă place!

Aplicația uimitoare de cafea, pe care orice birou și-o dorește!

Dacă încă nu ati auzit despre această aplicație Jura, cel mai probabil o veți face în viitorul apropiat. Are un impact mare asupra personalului biroului, atât asupra stării de bine, cât și asupra productivității. Deci despre ce este vorba?

 

aplicatie juraJura Coffee App, tehnologie deasupra tuturor!

S-ar putea să aveți deja un aparat de cafea la locul de muncă, un dinozaur comercial care produce o cafea de calitate medie. Dacă acest lucru este adevărat, este foarte probabil să mergi în afara biroului pentru a-ți cumpăra remediul zilnic. Noua tehnologie pentru o cafea-boabe proaspătă și aplicația pentru cafea schimbă viața la birou. Nu mai trebuie să te adaptezi la setările standard, nu mai trebuie să-ți faci cafeaua prea slabă sau prea puternică, deoarece așa este setat aparatul.

Vedeți mai jos câteva dintre mărturiile angajaților fericiți care își fac cafeaua la locul de muncă.

„Toată lumea notează că 8/10 persoane iubesc noua aplicație”.

“Pot doar să spun că a fost un succes enorm in rândul angajaților”.

Deci, cum funcționează?

Pur și simplu descarcă pe telefonul smartphone sau tableta cu bluetooth la aparatul de cafea. Programează-ți setarea de băutură pe telefon sau tabletă, gata să îți prepari cafeaua. Aparatul de cafea in comodat își selectează setările făcându-vă ceașca perfectă în timp ce o programați!

Dacă vă aflați într-un birou mediu până la mare și doriți flexibilitatea de a vă programa propria cafea, aplicația Jura este pentru dvs.

 

Alege un furnizor de cafea care sa iti satisfaca toate nevoile!

Alege CofeXpert.ro

 

Este accesibil pentru spațiile de birouri mici și mari?

Pe scurt, DA

CofeXpert.ro are o serie de opțiuni pentru automatul in comodat  de cafea și diferite clase de espressoare in comodat care folosesc tehnologia App.

Vă recomand să consultați E Smart pentru birourile mici, care produce în medie 10-35 cești pe zi, We connect, care produce în medie 35-60 cești pe zi, pentru companiile mijlocii sau gama Jura Giga Professional  pentru companiile mari care fac peste 60 de cafele pe zi.

Aplicația pentru cafea fără de care oamenii de la birou nu pot trăi

Contactați-ne pentru mai multe informații despre cum putem obține soluția perfectă de cafea.

 

Jura E8

furnizor cafeaCombina tehnologia nouă cu stilul

Cafea cu aroma catifelata si gust intens!

Jura E8 – Expresor de cafea – cu sistem de raciere

Expresorul Jura E8 foloseste noua tehnologie (P.E.P.®), care optimizează timpul de extracție prin inserarea forțata a apei calde printre boabele de cafea măcinate la intervale scurte de timp permitand aromelor cafelei să se dezvolte pe deplin. Tehnica de obtinere a modelului E8 a unei spume de lapte fina, usoara ca aerul pastreaza un finisajul neted si catifelat. Un paradis al gustului!

Caracteristici Jura E8:

  • Boabe de cafea proaspete & lapte proaspat
  • Smart Connect App
  • Proces de extractive PEP Pulse
  • Intensitatea cafelei programabila in 8 niveluri
  • Temperatura de preparare a cafelei in 2 niveluri
  • Racitor de lapte compatibil
  • Sisteme ușoare de curățare și întreținere
  •  Functie deapa calda
  • Clatire automata a laptelui
  • Display digital
  • I.W.S ® system de apa inteligent
  • Filtru Claris Smart

PEP ® Perfection

O cafea cu aroma optima cu tehnologie de extracție a impulsurilor

Expresorul E8 folosește tehnologia PEP pentru o aromă superioară și un finisaj neted de catifea.

Bucurați-vă de mai multe opțiuni de cafea.

Cafea pe gustul tuturor.

“Flat-Whites” dar și …

  • Latte Macchiato
  • Cappuccino
  • Espresso
  • Coffea
  • Ristretti
  • Flat White
  • Lapte
  • Apă caldă
 • Jura Smart Connect
 • Tehnologie Blue tooth
 • Personalizează-ți cafeaua, așa cum îți place!

Jura conexiune smart connect – coffea așa cum îți place.

Cum funcționeaza smart connect?

Pur și simplu conectați Smart Connect la expresorul dvs. de cafea, descărcați aplicația Jura și conectați prin blue tooth telefonul smart sau tableta. După ce ați activat acest lucru, vă puteți programa în aplicație setările și denumirile proprii pentru băuturile preferate. Pur și simplu va aduceți băutura preferată în aplicație, iar aparatul vă va face cafeaua așa cum ați programat-o. La indemână, daca sunteti ca mine si preferati un expresso strong, față de soțul meu care, ei bine, acum poate avea o cafea exact așa cum și-o dorește. Asta inseamna alegerea inteligentă, ca să nu mai vorbim despre pacea in cuplu!

Jura E8 Capacity:

  • 2.1 L Capacitate recipent apa
  • 300 gr Capacitate recipient cafea
  • 9.8 kg Greutate
  • W28 x H35.1 x D43.9cm

E8 Coffee Machine Summary:

Așadar dragilor, puteți găsi tot ce aveți nevoie într-un expresor de cafea pentru a vă ridica și a alerga dimineața și pentru a vă impresiona oaspeții cu o cafea în stil barista. Lăsați aparatul să facă treaba în locul dvs. Este chiar suficient de inteligent pentru a vă spune când și cum să îl păstrați curat și întreținut, ar putea fi doar cea mai inteligentă mână de ajutor pe care o aveți in bucătărie.

 

Alege un furnizor de cafea care sa iti satisfaca toate nevoile!

Alege CofeXpert.ro

 

Jura WE8 De ce este cel mai bun Expresor de cafea pentru biroufurnizori de cafea?

Obținerea unei cafele grozave la locul de muncă este un adevărat bonus, ar trebui să știu că lucrez cu un expert în cafea și mă bucur de cafeaua mea așa cum am programat-o, dar ideea mea de un „flat white”  nu este neapărat aceeași cu cea a colegului meu. Atunci de ce este WE8  cel mai bun expresor de cafea pentru birou?

WE8 Rezolvarea dilemei de cafea la birou

Problema de “cum iti place cafeaua”

Jura a inventat „Smart Connect” și „Professional Coffee App”, permițându-vă să vă programați cafeaua individuală și să-i dați propriul nume, ce mișto este! Prin intermediul unui blue tooth , apăsați pur și simplu un buton pe aplicație și urmăriți WE8 cum vă face ceașca perfectă de cafea.

Un espressor in comodat / custodie pentru birou de la un furnizor de cafea agreat!

Și plin de caracteristici moderne

WE8 nu este compatibil doar cu conexiunea inteligentă de prezervare a vieții, valoarea lui o face extrem de populară, la un preț mai mic de 2.700,00 dolari, puteti obține mult la un preț mic.

Doar câteva caracteristici cheie de menționat:

  • Prepararea cafelei cu o singura atingere
  • Display Digital TFT
  • Setări individuale pentru băuturi, inclusiv noul “flat white”
  • 6 niveluri de mixare aromă
  • Compatibil cu aplicația Smart Connect și Pro App
  • Apă caldă in 3 niveluri
  • Pulse Extraction Process PEP
  • Intensitatea cafelei programabilă până la 8 niveluri
  • Rezervor apă capacitatea 3 litri
  • Boabe proaspete de cafea
  • Lapte proaspăt

Tehnologia Smart transforma  expresorul Jura WE8 in cel mai bun apparat pentru biroul tau

WE8 va satisfice cerintele biroului?

Face iubitorii de cafea fericiti!

Toate expresoarele de cafea Jura sunt fabricate cu materiale de cea mai bună calitate, fie că este vorba despre un expresor de uz casnic sau un aparat comercial care produce peste 150 de căni pe zi. Jura a fost testat in fabrica elvețiană, așa că știi, vei primi un brand care este în topul afacerii de cafea, motiv pentru care Roger Federer și-a pus semnatura pe acest brand.

  • WE8 va furniza cu cafea toata ziua un birou de dimensiuni mici până la medii sau, de 10-50 de persoane.
 • Capacitatea este un aspect important de luat în considerare atunci când achiziționați expresorul potrivit. Dacă biroul dvs. este mai mare de 50 de angajați, poate doriți să aruncați o privire spre gama GIGA care are toate aceleași caracteristici fiind compatibil și pentru conectarea inteligentă.
 • Expresor de cafea cu racitor de lapte
 • Pastreaza laptele proaspăt în timp ce face cafeaua

Completeaza expresorul tau achiziționând un racitor pentru lapte

Atunci cand iei si pui la loc laptele in frigider de fiecare data cand pregatesti o cafea cu lapte. Da, te si aud: “No way, cine sa-si assume responsabilitatea sa-l puna la loc”, aceasta este o problema ridicata de catre staff in foarte multe birouri.

         Noroc ca exista solutia:

Mini frigidere si racitoare pentru lapte customizate conectate direct la expresorul tau WE8, vezi cateva optiuni cu un clik pe link-ul: acccesorii – mini frgider si racitor lapte

WE8 flow de aprobare

Checklist de bifat atunci cand doriti sa optati pentru un espressor de cafea pentru birou:

Sunt puțin părtinitor, recunosc, cu toate acestea, WE8 chiar bifează toate variantele, dar să nu uităm că aparatul potrivit are nevoie de mentenanta și serviciul potrivit al unui furnizor de renume, care îți poate deservi expresorul, furnizează produse de curățare, instalează și susține echipa cu training, dacă este necesar.

Lista de caracteristici detinuta de WE8 face din acesta un Învingător!

  • Se potriveste cu capacitatea si cerintele biroului
  • Contine  funcții suplimentare, precum Smart Connect și Jura App Pro
  • Boabe de cafea prospat macinate la fiecare ceașcă
  • Lapte prospat datorita optiunilor de mini frigidere compatibile
  • Usor de intretinut – functii prompt automat
  • Ușor de folosit – preparare One touch
  • Setari la alegere de intensitate si temperatura cafelei
  • Eleganță și stil potrivite oricărui loc de muncă
 • Cafea din boabe si lapte proaspete

Programe de preparare de care avem nevoie, cum ar fi:

  • Flat White
  • Espresso
  • Coffea
  • Cappuccino
  • Ristretto
  • Apă caldă
  • Latte Macchiato

Exista un singur lucru pe care expresorul WE8 si nici un alt expresor nu il poate face in locul dumneavoastra pentru a obține expresia de cea mai fină cafea: trebuie sa-l umpleți cu cele mai bune boabe de cafea. Puteți face acest lucru cu ajutorul unui furnizor professional local care poate livra direct la biroul dvs boabele de cafea prospăt prăjită pentru a păstra aroma si calitatea. În acest moment aveți totul pregătit pentru a vă putea bucura de cafeaua potrivită la birou.

Alege un furnizor de cafea care sa iti satisfaca toate nevoile!

Alege CofeXpert.ro

Jura Giga X7 ProfessionalFurnizor de cafea

Giga X7 Profesional este un fantastic expresor automat de cafea. Proiectat pentru un serviciu rapid de cafea cu gust excelent, X7 combină ușurința unui expresor de cafea cu capsule cu flexibilitatea și gustul superioar a propriului dvs. Barista. Cu puterea a două măcinătoare, a două sisteme de încălzire și a două pompe, Giga X7 Professional vă pregătește toate tipurile de cafea preferate, două in acelaș timp.

X7 poate face față cerințelor oricărui birou sau mic restaurant / cafenea, fără efortul și implicarea necesară in oricare alt expresor de capacitate mare. Sistemul Jura, premiat, afișare TFT și selecție rotativă face ca alegerea cafelei să fie mai ușoară ca oricând, pur și simplu selectați varianta folosind afișajul cu pictograme clare.

Rasnița

Silențioase, mșcinătoare ceramice usoare cu un consum redus, produc o măcinare mai fina, ceea ce iti ofera o extractie mai buna pentru espresso si o mai bună degustare fara zgomot.

Curățare

Nu aveți grijă de Giga X7. Programele integrate de clătire, curățare și decalcifiere ale Jura asigură expresorului o buna functionare un timp indelungat respectând toate standardele de sănătate și siguranță.

Personalizare

Cu o gamă largă de opțiuni și accesorii, de la încălzitoare de cupă și răcitoare de lapte la programe de contabilitate și unități de stocare, Giga X7 se poate transforma dintr-un expresor de cafea de cea mai bună calitate într-un full service de cafea cu servicii complete.

Caracteristici

Tehnologii

Două măcinătoare ceramice de înaltă performanță, controlate de motoare electronice, garantează o măcinare rapidă, precisă, uniformă și constantă pentru mulți ani. Ca o caracteristică ingenioasă, admisia de aer din dubla de evacuare este reglată electric printr-un motor stepper. Când faceți un latte macchiato, aparatul distribuie automat laptele fierbinte în pahar urmat de spumă de lapte. Această caracteristică economisește timp prețios. Conceptul ingenios, intuitiv și simplu de control include un comutator rotativ montat pe rulment și afișaj TFT pentru o viteză și eficiență maximă. 20 de specialități și alte 12 rețete barista programabile pot fi programate individual.

Curățare / Igienă

Pe lângă faptul că este ușor de utilizat și programat, mașina este proiectată pentru a fi foarte ușor de îngrijit. Programele integrate de clătire, curățare și decalcifiere reduc efortul la minimum și garantează igiena certificată TÜV. GIGA X7c. Professional oferă intervale de întreținere foarte lungi, în special atunci când este utilizat împreună cu un sistem de filtrare CLARIS.

Personalizabil

Cu o gamă largă de accesorii, inclusiv încălzire pentru cană, răcitor de lapte, setul de funcții de eliminare a zațului de cafea și interfața pentru sistemele de contabilitate, precum și o gamă atractivă de unități de depozitare și prezentare, este posibilă crearea unei soluții complete de cafea adaptate specificului dvs. de cerințe.

Protecția calității GIGA

Standarde înalte de calitate ale JURA extinse și la serviciile pentru clienți. Fiecare GIGA X7c Professional vine cu GIGA Protectia calitatii, oferind întreținere pentru un expresor automat de cafea timp de 25 de luni sau 45 000 de căni. Acest pachet de servicii unic pentru echipamente profesionale este oferit exclusiv fără costuri suplimentare. Pentru detalii despre pachetul nostru de servicii, nu ezitati sa ne contactati.

Cofexpert.ro – un furnizor de cafea ideal!

 

Alege un furnizor de cafea care sa iti satisfaca toate nevoile!

Alege CofeXpert.ro