Cumperi sau inchiriezi un espresor de cafea? Care solutie e mai rentabila?

inchirieri espressoare cafea
Inchirieri espressoare cafea

CofeXpert.ro va ajuta sa oferiti angajatilor o cafea exceptionale in fiecare zi va trebui sa instalati espressoare de cafea de calitate cat mai buna. In functie de buget puteti alege sa cumparati unul mai sofisticat sau puteti apela la contractele de comodat si inchiriere.

Daca alegeti sa cumparati un espressor va trebui sa platiti reparatiile, sa va ocupati de alimentarea lui, de intretinere.
Aparatele de preparat cafea pot fi destul de scumpe, costurile nu prea se amortizeaza repede si defectiunile aparute si reparatiile pot adauga si mai mult la „pierderi”.
Inchirierea unui espressor de cafea pentru birou te va scapa de griji si va creste productivitatea echipei tale.

De cealalta parte, daca optati pentru inchiriere espressor cafea nu veti plati nimic, multe firme ofera espressoare in comodat.
Inchirierea unui espressor de cafea pentru birou te va scapa de griji si va creste productivitatea echipei tale.

Testeaza Gratuit

Toate operatiunile de alimentare, intretinere, mentenanta, reparatii sunt suportate de firma respectiva. Poti alege noua gama de espressoare Smart Connect, prin iti comanzi si personalizezi cafeau chiar de pe telefonul mobil.

Cafeaua este de calitate pentru ca e adusa de firma si e selectata dintre cele mai bune sortimente, e mereu proaspata si e tinuta in conditii foarte bune.
Poti alege din peste 20 de sortimnte de cafea atent selectionate, impreuna cu aparatul de cafea dorit -Inchirieri espressoare cafea.

De asemenea, un contract de inchiriere espressor cafea va poate garanta si prepararea unei cafele diversificate de fiecare data.
Sortimentele si programele de preparare sunt variate, asa ca fiecare angajat poate sa isi ia ce fel de cafea doreste.
Cu espressoarele de cafea cafeaua va fi dozata bine de fiecare data, fiecare cafea va fi la fel de puternica. Gustul se va pastra, aroma va fi identica de fiecare data, la fel si gustul foarte placut.

Testeaza Gratuit