Inchiriere purificator apa pentru birou!

Aducem confortul si calitatea in biroul tau

Opteaza pentru serviciul de Inchiriere purificator apa birou de la CofeXpert.ro, si bucura-te de dozatoarele de apa cu tehnologie de ultima generatie chiar in biroul tau .

Inchiriere purificator apa birou – solutie inovatoare si benefica pentru orice birou

 

Va scapam de grijile aprovizionarii cu apa, personalul va fi mai fericit iar productivitatea muncii va creste.

Purificatoarele de apa pentru birou folosesc 4 stagii de purificare, astfel economisiti bani, timp  si scapati de griji. 

Purificator apa 1643

Purificatorapa
 • Preturi incepand de la 23 euro/ luna.

Purificator apa 1645

purificatorapa
 • Preturi incepand de la 29 euro/ luna.

In curand

purificator apa hidrogenata
 • In curand

Suntem aici pentru a-ti oferi satisfactie si servicii de calitate

Avem o experienta bogata pe piata din Romania si suntem printre primii care ofera posibilitatea utilizarii aparatelor de ultima generatie pentru purificarea apei prin cele 4 sisteme de filtrare si interfata touch screen.

Suntem aici pentru a-ti oferi servicii de calitate de inchiriere a unui purificator de apa pentru firma si angajatii tai.

Beneficii si avantaje considerabile

3 setari de temperatura a apei: apa calda, apa ambientala si apa rece

Functie touch : operarea se face prin simpla atingere a panoului touch screen, astfel evitati contactul paharului cu clapeta aparatului (protectie anti- Covid), ca in cazul aparatelor mai vechi.

Calitatea excelenta a filtrarii apei prin 4 stagii de purificare:

 • Filtrul 1 – Sediment PP

  Realizeaza filtrarea grosieră a apei de la retea și oprind noroi, nisip, impurități, rugină și suspensie de fier etc.

 • Filtrul 2 – Precarbon C1

  Absoarbe mirosurile neplacute, elimina clorul rezidual și substanțele organice din apa de la retea.

 • Filtrul 3 – UF Membrane

  Este o membrana de inalta precizie, cu dimensiunea porilor de numai 0.01 microni, care asigura o protectie biologica, nepermitand bacteriilor sau virusurilor sa penetreze membrane.

 • Filtrul 4 – Postcarbon C2

  Absoarbe macromoleculele și substanțele organice din apă. Reda gustul si mirosul placut al acesteia.

De ce sa ne alegi pentru inchirierea unui purificator de apa

 • Avem experienta a mai multor ani de lucru in domeniul inchirierii purificatoarelor de apa pentru birou si putem oferi cele mai inovatoare si performante dozatoare de apa din Romania.

 • Oferim pachete de servicii Premium si abonamente personalizate care includ, pe langa inchirierea purificatorului, servicii de instalare; inlocuirea consumabilelor necesare, si, totodata, mentenanta completa a dozatoarelor.

 • Daca inca nu te-ai hotarat, iti oferim posibilitatea sa testezi gratuit pe o perioada de 5 zile; oricare din purificatoarele pe care le distribuim. Astfel vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru tine, angajatii si oaspetii tai.

 • Pentru noi profesionalismul si calitatea serviciilor oferite sunt deziderate de la care nu ne abatem niciodata.


 • Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti si sa nu aiba retineri in a ne recomanda cu incredere partenerilor lor.

 • Ne place sa fim mereu in ton cu ultimele tehnologii aparute si sa oferim intotdeauna produse superioare. 

 • Cu noi aveti acces la tehnologie de ultima generatie cu sisteme de autocuratare ceea ce contribuie la economisirea de timp si bani.

Lasa toate grijile legate de cafeaua zilnica a angajatilor tai in seama noastra si contacteaza-ne la telefon 0771.397.073 sau la mail office@cofexpert.ro. Unul din reprezentantii nostri te va cauta in cel mai scurt timp.

Inchiriere purificator apa birou – solutia perfecta pentru a creste randamentul angajatilor tai

 

Nu exista oameni care nu beau apa. Din aceasta perspectiva, daca angajatii tai ar avea la dispozieit un purificator de apa de ultima generatie; cu siguranta ca vor fi incantati de intiativa ta de a contacta servicii de inchiriere purificator apa birou.

Si, pentru ca stim cat de complicat poate fi intr-un birou aprovizionarea cu bidoane de apa sau cu procesul de comandare si livrare;  Iti oferim sansa sa ne delegi pe noi sa ne ocupam in locul tau de acest lucru si sa te scopam de o grija.

Cu siguranta ca aceasta initiativa va genera o reactie pozitiva din partea angajatilor tai; si ca acest lucru se va resimti curand intr-o crestere a productivitatii si randamentului lor.

Servicii de inchirieri purificatoare apa

Ne bazam pe construirea unor relatii de durata cu clientii si oferim servicii de inchirieri expresoare profesionale si de inalta calitate. Stim ca fiecare din companiile cu care colaboram este unica si la fel sunt si oamenii din ea; de aceea suntem cat se poate de maleabili si adaptabili pentru a gasi, de fiecare data, solutiile cele mai avantajoase.

Mai mult, pentru ca stim ca numai o firma cu experti in domeniu poate oferi servicii de calitate. Ne concentram inca de la inceput pe livrarea de servici si solutii de inalta calitate si dispunem de angajati foarte bine pregatiti; capabili sa faca fata oricarei provocari tehnice sau tehnologice.

Inchiriere purificator apa birou

Purificatorul de apa pentru birou este definitia tehnologiei si inovatiei puse in slujba unei ape de cea mai buna calitate; purificatorul dispune ata de apa calda, apa ambientala, cat si apa rece. Totodata, dozatorul de apa este foarte usor de utilizat si este printre cele mai recomandate purificatoare de apa;  care se pot inchiria pentru activitatea unei firme cu birouri si mai multi angajati.

Totodata, dispune de facilitatea cantitatilor predefinite, deci angajatii tai vor fi mai fericiti.

Nu mai ezita, contacteaza-ne acum pentru a beneficia de serviciile de inchiriere purificator apa birou!

Daca ai intrebari legate de produsele pe care le inchiriem sau le oferim in custodie, despre serviciile Premium care includ si aprovizionarea cu cafea si alte elemente necesare, despre posibilitatea de a testa gratuit timp de 5 zile aparatele si cafeaua pe care le distribuim sau pentru a beneficia de un serviciu de inchirieri purificator apa – ne poti contacta chiar acum!

Suna-ne la 0771.397.073 sau trimite-ne un mesaj la mail office@cofexpert.ro – vei fi contactat foarte repede de unul din reprezentantii nostri si, in maxim 24 de ore, vei beneficia de serviciul pe care il doresti.

Suntem aici pentru confortul si bucuria de a-ti oferi ocazia; sa incepi ziua cu cea mai buna cafea si un pahar de apa purificat!