Termeni și condiții

Accesând acest site, aţi luat la cunoştinţă și sunteţi de acord  cu termenii si condiţiile de mai jos:

1. Materialul din cadrul acestui site este expus şi poate fi descărcat doar pentru scopuri non-comerciale. Luând în considerare această autorizare, sunteţi de acord ca orice copie a acestui site, sau orice material din cadrul acestui site pe care o veţi face va cădea sub incidenta dreptului de autor, a protecţiei mărcii şi a altor drepturi de proprietate enumerate în cadrul acestui text.

Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate fi subiectul penalităţilor sau a pagubelor care pot fi cerute, incluzând, dar nefiind limitativ, pe cei care folosesc în mod abuziv marca, drepturile de autor, proprietatea şi drepturile de publicare.

2. Toate mărcile, serviciile de marcă sau logo-urile găsite în acest site sunt mărci înregistrate sau ne-înregistrate ale Cofexpert.Ro. Nimic din ceea ce se găseşte în cadrul acestui site, orice licenţa, patent sau marcă afişata nu poate fi considerat ca fiind gratuite, implicit sau nu, şi utilizate ca atare fără permisiunea scrisă a proprietarului mărcii.

3. INFORMAŢIILE CONŢINUTE ÎN ACEST SITE SUNT FURNIZATE CA ATARE, FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANŢIE, EXPRESA SAU IMPLICITA, INCLUZÂND, DAR NU LIMITÂNDU-SE LA, GARANŢIA COMERCIALIZĂRII, CONFORMITĂŢII SAU A VREUNUI ALT SCOP PARTICULAR.

4. Cofexpert.Ro nu garantează acurateţea sau completitudinea informaţiilor. Cofexpert.Ro nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru erorile sau omisiunile de conţinut, pentru actualizarea informaţiilor sau corectitudinea lor.


TESTEAZA GRATUIT